Decizia neaşteptată luată de Beyonce de România în scandalul cu iubitul ei, Ibrahim!

image

A pus punct relaţiei tumultuoase cu Nicolae Guţă şi şi-a găsit alinarea în braţele altui bărbat. Relaţia Mădălinei Dumitriu, alias Beyonce de România, cu Ibrahim nu a fost excat cum a visat şi s-a sfârşit în faţa unui poliţist, în timp ce-l reclama pentru furt. Împăcarea ei a surpins pe toată lumea şi toţi se aşteptau ca manelista să facă gestul frumos pentru tânărul partener şi să-şi retragp plângerea.

image

Credea că este dragostea vieţii ei, până la prima palmă. A urmat şi a doua şi tot aşa…   Beyonce de România s-a săturat de tramentul iubitului Ibrahim, l-a reclamat la Poliţie şi a cerut ordin de protecţie în instanţă. Şoc! A doua zi, mai nou, brutneta şi prinţul ei pe cal negru au fost surprinşi de paparazzi Spynews împreună, la fel de îndrăgostiţie.

image

Se comportau ca şi cum nimic nu s-ar fi întâmplat. Craiul şi-a cerut scuze, a bombardat-o cu zeci de mesaje de dragoste şi a pus loviturile pe seama geloziei excesive şi a dragostei ieşite din comun. Mădălina l-a ascultat şi până la urmă a căzut în mrejele lui.

image

Au pozat din nou într-un cuplu fericit, însă, la mai bine de o săptămână de la scandal şi ore pierdute în faţa anchetatorilor, Mădălina nu şi-a găsit timp nici măcar cinci minute să meargă să retragă plângerea. Aşa dragoste?
Citeste si: http://spynews.ro/monden/dragoste-cu-nabadai-beyonce-de-romania-ingrijita-pe-patul-de-spital-de-iubitul-bataus-76745.html

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s