Sânziana Buruiană şi-a „impresionat” antrenorul cu kilogramele în plus! Cum a ajuns să arate blonda: „Nu o ajută fizicul”

image

Sânziana Buruiană şi-a „impresionat” antrenorul cu kilogramele în plus, pe care le-a acumulat în ultima perioadă. Bobo a criticat-o dur pentru felul în care arată şi spune că numai gura a rămas de focoasa blondă.

Acest video nu este inca activ

Sânziana Buruiană a intrat în competiţia „Splash! Vedete la apă” hotărâtă să se facă remarcată cu formele voluptuoase, eleganţa şi strălucirea ţinutelor. A reuşit, dar nu cum şi-a dorit! Antrenorul blondei, Bobo, nu a putut să nu obsearvă că Sânzi s-a cam „împlinit” în ultimul timp.

„Nu o ajută fizicul. Atunci când iei câteva (mai multe) kilograme în plus, nu e bine. Nu mai arată a model. Nu ştiu cu ce se mai laudă acum. Se crede sirenă, vrea să impresioneze lumea, dar nu prin săritură. I-am zis la un moment dat dacă vrea s-o bat cu biciul, şi mi-a zis: „Nu, cu pliciul”. Ştie ea ce ştie”, a declarat antrenorul Sânzianei Buruiană la „Splash! Vedete la apă”, de la Antena 1.

La un moment dat, vrând s-o motiveze să se efectueze bine săriturile, antrenorul a ameninţat-o c-o va lovi cu un tricou ud. Ameninţarea ca ameninţarea, însă nu a ezitat să treacă şi la fapte.

image

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s