Scandal în Showbiz! Randi dă cărţile pe faţă! Eu l-am ajutat gratis pe Cristi Nistor

image

Cântăreţul Randi a decis să le spună lucrurilor pe nume după ce a fost acuzat de Cristi Nistor că şi-ar fi bătut joc de el.

Surprins de aceste acuzaţii artistul şi-a luat apărarea spunând că el a vrut doar să îl ajute. 

„Am crezut în talentul lui Cristi şi i-am oferit un studio unde să lucreze la Famous Production, i-am făcut piesa şi am investit într-un videoclip. I-am oferit management artistic, fiind hotărâţi să continuăm proiectul său, toate acestea fără a avea măcar un contract cu el şi, bineînţeles, fără perspectiva recuperării investiţiei pe termen scurt. N-am nimic cu Cristi şi recunosc, au existat şi imperfecţiuni, pentru care îl rog să ne ierte. Pe parcursul colaborării noastre am vorbit de multe ori cu el şi i-am dat sfaturi pe care nu le-a acceptat şi l-am ajutat şi altfel când a avut nevoie, dar aşa sunt oamenii, uită uşor”, a spus Randi pentru Ziarul Ring. 

Este nerecunoscător 

Talent are, însă lui Cristi îi lipseşte altceva, susţine Randi: „Ne cunoaştem de dinainte să mă lansez cu Morandi şi atunci nu era aşa de irascibil. E talentat, însă talentul lui e umbrit de alte trăsături care îl trag în jos. Aproape întotdeauna simte că nu i se acordă atenţia potrivită şi se consideră nedreptăţit. Talentul nu e niciodată de ajuns, îţi trebuie şi o personalitate puternică şi un caracter frumos pe care oamenii să le admire, nu cânţi şi apoi scuipi şi înjuri… Nu merge aşa! Oamenii vor vedea în tine un om talentat, dar cu probleme. Din nevoia de a se face auzit şi din cauză că simte că trec anii şi n-a ajuns unde ar trebui să fie, are o anumită înverşunare”.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s