Video exclusiv | Astea sunt cele mai emotionante imagini cu Bianca Dragusanu! Uite-o cum isi pupa mama, o imbratiseaza si merge cu ea de gat pe strada! Roscat o trateaza pe Mady ca pe o regina cand vine la Bucuresti

Video->->->

->

image

image

image

Bianca isi iubeste nespus mama si, ori de cate ori are ocazia, ii demonstreaza sentimentele pe care le are pentru cea care i-a dat viata.

Bianca si mama ei, impreuna, in orasRelatia dintre Bianca Dragusanu si mama sa este una speciala. Desi diva locuieste destul de departe de doamna Mady, nu trece zi sa nu ia legatura cu ea, la Calan, si sa stea de vorba ore intregi la telefon. In plus, o invita si la Bucuresti, pentru a avea aproape si de a se sfatui cu ea in situatii de viata.

Cele doua au luat masa la un restaurant de luxDrept dovada, aseara, paparazzii WOWbiz.ro au surprins-o pe frumoasa roscata in compania mamei sale, la un restaurant din Herastrau

image

Au iesit de gat din localAmandoua aranjate, cele doua femei au consumat tacticos din preparatele bio si au vorbit despre problemele amoroase prin care trece Dragusanca in ultima vreme cu Victor Slav.

Ambele aratau foarte bineLa plecare, Bianca a surprins prin modul in care s-a comportat cu doamna Mady! La iesirea de local, diva, relaxata si fericita,  a luat-o in brate si a pupat-o de obraz, semn ca isi adora parintele.

S-au indreptat spre masina fara sa le pese de ochii curiosilorApoi, brat la brat, mama si fiica s-au indreptat spre masina vedetei, nu inainte de a surprinde amandoua prin vestimentatia aleasa, una simpla, dar sexy, care lasa sa li se vada corpul perfect si tinuta impecabila.

image

Anunțuri