BOMBĂ / Tolea Ciumac are din nou probleme cu legea! Cine i-a pus gând rău controversatului luptător!

image

Când credea că a scăpat de toate necazurile, Luptătorul Anatolie Ciumac o ia din nou de la capăt cu procesele.

În urmă cu două zile, împotriva lui Tolea Ciumac a fost deschis un proces, reclamantul fiind patronul unui hotel de lux din Capitală. Ţinând cont de faptul că administratorul firmei care deţine hotelul de fiţe îi solicită lui Tolea să îşi achite datoriile faţă de scietatea comercială, cel mai probabil luptătorul a fost cazat acolo şi a plecat „uitând” să achite nota de plată. Culmea, în timp ce patronul hotelului din Bucureşti depunea plângerea împotriva lui Tolea, acesta se afla cazat la… un hotel din Cipru, unde a plecat în vacanţă, alături de tânăra lui soţie. Să sperăm că în curând nu se va alege cu un proces şi în Cipru…

image

Trecut pătat

În urmă cu doar câteva luni, Anatolie Ciumac a deschis un proces la Bacău împotriva lui Angelo Celini Luca, un antrenor de lupte greco-romane de la Clubul Sportiv al Municipiului Bacău. Miza scandalului: suma de 2.700 de euro, pe care băcăuanul i-ar fi datorat-o lui Tolea Ciumac. După câteva şedinţe, Ciumac a câştigat procesul respectiv. Tolea este familiarizat cu tribunalele, dacă ţinem cont de faptul că s-a judecat cu fosta lui soţie, Magda Ciumac, iar anterior a fost şi în boxa acuzaţilor, într-un dosar în care a fost condamnat la patru ani şi şapte luni de puşcărie, pentru o tentativ de omor comisă în 1999, într-un club de noapte din Braşov.

Citeste si:

Milionarul Marinei Almăşan, aroganţă maximă! Ce face Georgică Cornu în timp ce procurorii încearcă să îl bage la zdup!

Culmea tupeului! Aruncată în stradă, Angelica Constantin i-a pregătit o surpriză de proporţii proprietarului!

EXCLUSIV / Legături primejdioase între autorul „Jafului secolului” şi victima sa! Cum au ajuns cei doi să se înrudească, în spatele gratiilor!

Publicat de pe WordPress pentru Android

Anunțuri