Culmea tupeului! Aruncată în stradă, Angelica Constantin i-a pregătit o surpriză de proporţii proprietarului!

image

Instanţa a decis evacuarea Angelicăi şi a iubitului ei, Costel zis Portofel, din apartamentul în care locuiesc de aproape un an de zile.

Fără să ţină cont de decizia judecătorilor, Angelica e hotărâtă să nu plece din casă.„Nu plec.Să facă ce o vrea. Eu am fost la Avocatul Poporului şi m-am lămurit. Nu mă poate da afară din casă cel puţin un an. După, mai vedem”, ne-a mărturisit Angelica.
Problemele femeii au apărut la finalul anului trecut. „A venit cu un executor şi a vrut să ne dea afară. După ce i-am arătat executorului contractul semnat cu proprietarul, pe un an de zile, ne-a lăsat în pace. Eu am plătit deja 30 de milioane şi aş plăti în continuare, dar nu vrea să îmi ia banii”, ne-a mărturisit concubinul Angelicăi. Ca urmare, proprietarul apartamentului a cerut anularea, în instanţă, a contractului de închiriere şi evacuarea celor doi.   

image

În plus, zilele trecute, Tribunalul Bucureşti a încredinţat-o pe Măriuca – Maria Alexandra Constantin(fiica naturală a Angelicăi)  – centrului de plasament în care se află din toamna anului trecut. „Am aşteptat două luni să fiu anunţată când urmează să se desfăşuare ultimul termen. Am aflat de abia vineri că şedinţa a avut loc joi. Nu ştiu cum s-a întâmplat asta. De ce nu m-a anunţat nimeni? Măriuca va rămâne în centrul de plasament”, ne-a declarat, vizibil afectată, Angelica Constantin. Până la internarea ei în centrul de plasament, Măriuca a fost crescută de o cunoscută cântăreaţă.

Citeşte şi  Dulce răzbunare! Ce i-a făcut iubitului ei după ce a înşelat-o cu o colegă/ ATENŢIE, VIDEO EXPLICIT!

Nu ai să crezi ce a păţit rapperiţa Nicki Minaj după ce a pipăit penisul unui cântăreţ pe scenă!

Publicat de pe WordPress pentru Android

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s