EXCLUSIV!!! Am aflat unde își ține Oana Zăvoranu averea!

image

Odată ce a intrat în posesia tuturor bunurilor care i-au aparținut mamei sale, despre averea Oanei Zăvoranu au tot apărut speculații, dar nimeni, nu știe cu exactitate câte milioane de euro au ajuns, de fapt, în mâinile vulcanicei vedete. 

Oana Zăvoranu știe cum să își păstreze averea ”la secret”. Astfel, chiar dacă are câteva conturi deschise pe numele ei, vedeta ține acolo sumele de bani necesare pentru cheltuieli, dar, în fapt, cea mai mare parte a averii sale nu poate fi estimată pentru că a fost plasată în singurul loc pe care nimeni nu îl poate verifica, legal. Mai exact, conform surselor noastre, Oana Zăvoranu are câteva casete de valori închiriate de la o importantă bancă din România, păzite  bine într-unul dintre seifurile instituției, vedeta plasându-și acolo cea mai mare parte a averii.

image

În momentul în care a murit Marioara Zăvoranu, despre averea pe care a moștenit-o Oana s-au tot speculat informații, unii aruncând ”pe piață” informația că aceasta s-ar ridica la 65 de milioane de euro. Cu toate acestea, în ultima perioadă, valoarea moștenirii a tot scăzut, ajungându-se acum să se discute de două milioane și jumătate de euro, sumă în care, în fapt, sunt incluse toate bucurile – spații comerciale, imobile și bijuterii- care i-au rămas după moartea mamei sale.

Citește și:

Oana Zăvoranu, la pământ după moartea lui Marty! Bruneta nici nu mai mănâncă de durere: „Abia aştept să vii, sufletul meu”

Oana Zăvoranu, în lacrimi! A murit… ”Pentru prima oară în viața mea sunt ÎNGENUNCHEATĂ”

Oana Zăvoranu, o nouă serie de dezvăluiri! Ce descoperiri uluitoare a făcut bruneta

Publicat de pe WordPress pentru Android

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s