EXCLUSIV / Legături primejdioase între autorul „Jafului secolului” şi victima sa! Cum au ajuns cei doi să se înrudească, în spatele gratiilor!

image

Au trecut patru ani de la jaful de pe Autostrada Bucureşti – Piteşti, când trei indivizi au furat dintr-o maşină, prin metoda „Maradona”, aproape 23 de kilograme de aur, în valoare de peste o jumătate de milion de euro. „Creierul” operaţiunii, Rustem Simion, a fost condamnat la şase ani de închisoare, iar zilele trecute a spus cel mai important „Da” din viaţa lui, în spatele gratiilor. Şi ca orice interlop care se respectă şi-a ales un naş pe măsura pretenţiilor lui…financiare, dar care i-a uimit pe anchetatori!

image

Rustem este acuzat că, împreună cu alte două persoane, a jefuit în 2011 o maşină ce transporta, pe autostrada Bucureşti-Piteşti, bijuterii din aur de peste aproape 650.000 de euro. Anchetatorii relatau că cei trei erau deghizaţi în poliţişti şi conduceau o maşină cu girofar. Hoţii au oprit maşina cu bijuterii sub aparenţa unui control de rutină şi au dispărut cu 22 de kilograme de aur, sustrase din portbagajul autoturismului. Cei trei au fost prinşi la scurt timp după. Rustem Simion a fost condamnat de magistraţii Tribunalului Argeş la zece ani, iar în luna martie, judecătorii de la Curtea de Apel Piteşti i-au micşorat pedeapsa la şase ani şi opt luni. 

image

În prezent se află închis în Penitenciarul Giurgiu şi de aproape un an trăieşte o frumoasă poveste de dragoste cu Cristina (foto jos), o brunetă care l-a făcut să simtă mai uşor perioada de detenţie. Tânăra l-a vrăjit atât de mult, încât, de luni, Rustem este bărbat căsătorit.

image

A făcut marele pas în spatele gratiilor, iar mireasa lui, îmbrăcată cu o rochiţă de culoare roz, a fost primită de actualul ei soţ cu un buchet imens de trandafiri. Emoţionaţi, mirii au semnat în cartea de căsătorii, apoi s-au sărutat lung. Cel care a ales să le fie naş, spre uimirea tuturor, este nimeni altul decât cetăţeanul turc pe care Rustem l-a jefuit (foto jos, în dreapta imaginii). Mai exact, părintele spiritual al interlopului este patronul firmei de bijuterii care a fost păgubită de Rustem şi prietenii lui.

image

mediat ce fericitul eveniment s-a terminat, iar timpul de vizită a expirat, mireasa, rudele ei, dar şi naşul au mers la un bar si au continuat petrecerea.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s