EXCLUSIV/ Paula Iacob a ajuns într-o situaţie incredibilă! Am aflat cine vrea să-i spargă seiful!

image

După o operaţie la picior şi luni de zile de recuperate, cunoscuta avocată are parte de încă o surpriză neplăcută.

Una dintre cele mai cunoscute bănci din România a dat-o în judecată pe avocată. La mijloc ar fi o banală casetă de valori pe care banca ar vrea, culmea, să o spargă. „E vorba de o casetă pe care o aveam la bancă. Cei de acolo au închis serviciul ăsta şi ar fi trebuit să ridic ce aveam acolo, dosare vechi, documente, hârtii, dar eu, fiind în spital, nu am avut cum să ajung. Aşa că acum o să spargă ei cutia… O să văd cum o să-mi iau dosarele”, ne-a mărturisit, dezamăgită, celebra avocată. 

image

Acesta nu este singurul necaz al avocatei. În urmă cu trei luni, Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România a obţinut executarea silită a acesteia pentru neplata rovignetei. Încă de la începutul anului, Paula Iacob a ajuns de mai multe ori la spital, după ce a fost împinsă pe stradă de un tânăr, incident în urma căruia s-a ales cu probleme la un picior. „Lipsa muncii e singura mea nefericire, dar din fericire, am colegi care se prezintă la procese în locul meu”, declara celebra avocată, la scurt timp după incident.

Citeşte şi  Culmea tupeului! Aruncată în stradă, Angelica Constantin i-a pregătit o surpriză de proporţii proprietarului!

Ce a făcut Adi Mutu înainte să plece la Pune City! Este decis să impresioneze!

Publicat de pe WordPress pentru Android

Anunțuri