Iată cum arată femeie care i-a fost parteneră de ”nebunii” celui mai temut INTERLOP din București

image

A ieșit, recent, din închisoare, fiind eliberată condiționat după ce a ispășit o parte a pedepsei de cinci ani de pușcărie, iar acum pare să fie în culmea fericirii. Mai mult decât atât, fosta soție a celui mai temut interlop din Capitală pare să se distreze de minune în libertatea.

image

Lidia Balint, fosta soție a celebrului Nuțu Cămătaru, pare să se simtă foarte bine în libertate, cea poreclită de apropiați ”Mica” distrându-se de minune în această perioadă. Iar drept dovadă sunt imaginile în posesia cărora au intrat reporterii Spynews.ro. Mai exact, Lidia duce, în aceste momente o viață extrem de vbună: seara, prin cluburi alături de amicele ei, iar ziua, la vila de lux în care a locuit alături de Nuțu, se relaxează în piscină.

image

Iar fotografiile o înfățișează pe femeia trecută de prima tinerețe în ipostaze care mai de care mai ”explicite”, Lidia purtând costume de baie minuscule, încercând să își pună în valoare formele ușor rubensiene cu care este înzestrată.

image

Lidia a fost eliberată condiționat în această primăvară după ce a fost condamnată la cinci ani de închisoare pentru că a încercat să îl scape pe Nuțu Cămătaru de pușcărie. Mai exact, în 2008, Lidia Balint i-a plătit lui Migdal Ion, fratele lui Fane Spoitoru, 30.000 de euro, după ce acesta a convins-o că poate interveni pe lângă judecătorul care urma să decidă eliberarea condiționată a lui Nutu.

image

”Mica” a fost trimisa în judecată de procurorii DNA și a primit doi ani pentru cumpărare de influență, la care s-au adăugat alți trei, proveniți dintr-o condamnare mai veche, cu suspendare.

image

Lidia și Nutu au divorțat în urmă cu doi ani, despărțirea lor fiind una amiabilă. Cei doi au mai divorțat și în trecut, prima lor despărțire fiind în 1999. Zece ani mai târziu, Nuțu și Lidia s-au recăsătorit, pe când acesta era tot în inchisoare. După cel de-al doilea divorț de Lidia, Nuțu și-a refăcut viața și s-a căsătorit cu ”brazilianca” Claudia, iar evenimentul a avut loc la Penitenciarul Rahova, acolo unde interlopul era închis. Acum însă, suntem curioși pe părere are actuala soție a lui Nuțu despre fotografiile făcute în casa acestuia de fosta nevastă a temutului interlop.

Citește și:

PAPARAZZI / Bomba anului! Sile Cămătaru s-a cuplat cu modelul Beatrice Tican! Nevasta lui Dan Cioară, prinsă în flagrant!

Gestul incredibil pe care l-a făcut fiica lui Sile Cămătaru pentru părinţii ei!

VIDEO/ Cum e turcu’ şi pistolul! Fiul lui Nuţu Cămătaru îi calcă pe urmă tatăl lui!

Publicat de pe WordPress pentru Android

Anunțuri