Moga proaspăta soţie cu puţin timp înainte de naştere!

image

Au spus un „Da” hotărât la începutul lunii iulie, iar peste puţin timp vor deveni părinţii unei fetiţe. Marius Moga şi proaspăta lui soţie, Bianca, se bucură din plin unul de celălalt până când va veni pe lume primul copil al familiei.

image

Însărcinată în opt luni, Bianca Moga nu poate să plece în călătorii lungi, astfel că soţul ei o răsfaţă pe meleagurile mioritice. De curând, cei doi îndrăgostiţi au fost surprinşi… în natură, în timp ce artistul îi satisfăcea poftele culinare.   „Micul Mozart” a renunţat pentru câteva zile la munca din studio şi i-a făcut iubitei lui o supriză. Marius şi Bianca au fost văzuţi la restaurantul „căsuţei din copac” din Braşov. Şi nu erau singuri! „Porumbeii” au luat cu ei şi ceilalţi membri ai familiei… un câine lup şi un bichon. Chiar dacă mai are mai puţin de o lună şi naşte, Bianca pare că are o sarcină foarte uşoară. 

image

Relaţia dintre Marius Moga, de 33 de ani, şi Bianca Lăpuşte, în vârstă de 21 de ani, a evoluat cu paşi repezi. După ce s-a despărţit de Iulia Vântur, compozitorul a început o relaţie cu jurnalista Lăpuşte. Cei doi s-au mutat împreună, iar în urmă cu opt luni bruneta cu ochi albaştri a rămas însărcinată. 

image

Citeşte şi:

FOTO / IMAGINI ca de BASM de la nunta lui Marius Moga şi a Biancăi Lăpuşte!

AVEM DOVADA! Marius Moga şi Bianca Lăpuşte au spus „DA” la Starea Civilă! SPYNEWS a aflat totul!

Marius Moga o să fie tată de fetiţă! Uite cum o să se numească micuţa

Publicat de pe WordPress pentru Android

Anunțuri