SCANDALOS / Andrei Zaharescu se eschivează din nou! Prin ce manevră vrea consulul României în Africa de Sud să scape de îndatoriile de tată!

image

Reprezentantul României în Africa de Sud încearcă din nou să scape de o parte a obligaţiilor stabilite cu fosta sa soţie, celebra prezentatoare TV Andreea Berecleanu.

Andrei Nicolae Zaharescu a contestat executarea silită a conturilor sale pentru plata pensiei datorată celor doi copii minori pe care îi are cu Andreea Berecleanu. Consulul încearcă astfel să scape de o parte a obligaţiilor stabilite cu fosta sa soţie – obligaţii întărite, de altfel, prin decizia judecătorilor. Contestaţia vine după ce, la finalul lunii mai, Judecătoria Sectorului 1 a stabilit că Zaharescu trebuie să achite 1.400 de dolari pe lună, pensie alimentară pentru copiii săi. Cererea acestuia a fost analizată ieri de către judecătorii bucureşteni. „Speră probabil că mai poate obţine ceva. Eu am primit lunar, prin intermediul executorilor, mare parte a sumelor datorate„, ne-a mărturisit Andreea Berecleanu.

image

Este posibil ca Zaharescu să încerce să scape de o parte a îndatoririlor sale acum, că fosta sa soţie, cunoscută prezentatoare TV, a devenit şi o femeie de afaceri de succes (recent, Andreea Berecleanu şi-a deschis un centru medical de înfrumuseţare şi spa). 
Oricum, poziţia consulului nu a fost niciodată foarte clară. Pe de o parte, Zaharescu a declara că nu a avut o problemă în a-şi „onora îndatoririle de tată” şi că „nu am fugit de responsabilităţi”, dar în acelaşi timp a ajuns să fie executat silit pentru neplata pensiei alimentare. Apoi, a spus că va continua să le trimită copiilor banii ce li se cuvin şi, în paralel, a cerut micşorarea sumei cuvenite acestora. 

Citeşte şi 

Ce a făcut Adi Mutu înainte să plece la Pune City! Este decis să impresioneze!

Culmea tupeului! Aruncată în stradă, Angelica Constantin i-a pregătit o surpriză de proporţii proprietarului!

Publicat de pe WordPress pentru Android

Anunțuri