Suferința atinge cote maxime în ”Alege Dragostea”! Oare va reuși Rachna să facă față tuturor problemelor?

image

Tensiunea din ”Alege Dragostea” atinge cote paroxistice în aceste episoade, iar încurcăturile în care se bagă personajele serialului indian difuzat de Antena Stars par să nu se mai termine. 

Chiar dacă toate problemele păreau să se rezolve, ei bine copilul lui Aakash, pe care Rachna îl poată în pântec este din ce în ce mai mult un subiect de ceartă între cele două familii, care nu sunt dispuse să cedeze sub nicio formă.
După ce Aakash cedase, nunta dintre el și Rachna întâmpină o nouă problemă, de această dată una care va isca un scandal monstru, peste care Rachna nu va trece atât de ușor. Cât timp Aakash se pregătea de nuntă, Pragya a luat-o pe Rachna cu ea, pentru a-i face un nou control medical, în timp ce Abhi a plecat pentru o ședință foto.

image

Dacă analizele pe care Rachna le-a făcut ar fi trebuit să rezolve orice problemă și să demonteze orice dubiu al lui Aakash, ei bine lucrurile nu au stat deloc așa, ba din contră, analizele au arătat că Aakash nu poate avea copii.

image

Momentul critic al certurilor și tensiunilor dintre familii atinge cote maxime atunci când întreaga familie a lui Aakash descoperă că fiul pe care Raschna încearcă să îl convingă pe Aakash că este al lui, nu face parte din familia lor.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s