37 de ani de puşcărie pentru milionarul care l-a ucis pe „Dulăul” de la Circulaţie! Cine a pus la cale un protest, chiar la înmormântarea poliţistului!

image

Soarta milionarul care l-a ucis pe agentul de circulaţie supranumit „Dulăul” este pecetluită – 37 de ani de puşcărie! Şi, ca să fie siguri că turcul va sta după gratii până la adânci bătrâneţi, cei care vor să se facă dreptate vor merge astăzi la înmormântarea poliţistului, ca să protesteze!

Colegii de breaslă ai agentului şef principal Gheorghe Ionescu, poreclit „Dulăul”, fiindcă nu ierta niciun şofer care încălca legea, au pregătit, astăzi, un protest de proporţii, chiar la funeraliile poliţistului ucis în misiune. „Orice am spune acum, nu mai putem să îl aducem înapoi pe colegul nostru. De acum înainte trebuie să se schimbe ceva pentru ca o tragedie de acest fel să nu se mai întâmple. Ne-am cam săturat de promisiuni şi de discursuri, este nevoie de fapte, de măsuri concrete, altfel oricând se pot întâmpla astfel de tragedii. (…) Duminică, la înmormântare, trebuie să fim cât mai mulţi poliţişti prezenţi, eventual în uniformă! Să transmitem un mesaj de unitate a breslei! Sincer, aş vrea să văd «o mare de albastru»! În primul rând o merită colegul nostru şi poate observă şi cine trebuie! (Şefii, mass-media, contribuabilii etc.)”, discutau, ieri, agenţii şi ofiţerii, pe un forum destinat exclusiv angajaţilor Poliţiei Române.

image

Tot acolo, un ofiţer cu experienţă a explicat că, teoretic, milionarul turc Ataş (foto sus), care l-a ucis pe „Dulău”, ar trebui să primească cel puţin 37 de ani de puşcărie: „După calculele mele, presupunând ca încadrarea va fi omor calificat, adică 15-25 de ani sau detenţiune pe viaţă + mărirea limitelor speciale cu jumătate (ultraj) se ajunge la un minim de 22 ani si 6 luni şi un maxim de 37 ani şi 6 luni sau detenţiune pe viaţă. La astea mai adaugi o treime din totalul pedepselor pe care le va primi pentru conducere sub influenţăa băuturilor alcoolice (1-5 ani) şi fuga de la locul accidentului (2-7 ani)”.

Citeste si:

INCREDIBIL / Cum se distrează un milionar care fuge de puşcărie! Imagini de colecţie cu un afacerist controversat care a umilit Poliţia Română!

BOMBĂ / Tolea Ciumac are din nou probleme cu legea! Cine i-a pus gând rău controversatului luptător!

Publicat de pe WordPress pentru Android

Lasă un comentariu