Andrada de la „Mireasă pentru fiul meu” şi-a arătat „dotările”! Cristi nu şi-a mai dezlipit ochii din decolteul ei adânc

image

Andrada de la „Mireasă pentru fiul meu” este o tânără care a atras atenţia multor băieţi din competiţie. Fosta concurentă este „dotată”, iar asta a dovedit-o în cea mai recentă imagine de pe o reţea de socializare.

image

Andrada a ieşit din competiţia „Mireasă pentru fiul meu”, iar acum trăieşte o frumoasă poveste de dragoste cu Cristi.  Cei doi se înţeleg mai bine ca oricând, iar asta se vede cu ochiul liber.

În imagine, Andrada este îmbrăcată într-o rochie albă, cu dantelă care i-a scos în evidenţă bustul impresionant. Cu siguranţă, iubitul ei nu şi-a mai putut lua ochii din decolteul ei.

Mireasă pentru fiul meu este un reality-show matrimonial din România difuzat pe Antena 1. Concurenții sunt împărțiți în: Mame (soacre), Mirese (nurori/fete) și Băieți (miri/gineri).

PUBLICITATE

PUBLICITATE

PUBLICITATE

Ei sunt repartizați în două case: Casa Băieților (unde stau băieții), iar Casa Mamelor și a Fetelor (unde stau mamele și fetele). Aceștia sunt supravegheați 24 ore din 24, 7 zile din 7. Din 1 iulie 2013, pe Antena Play, se poate viziona Mireasă pentru fiul meu 24 din 24. La Tv puteţi urmări emisiunea de luni-vineri de la 11:00-13:00 şi de la 14:00-16:00, iar sâmbăta de la 14:00-16:00 şi de la 17:00-19:00.

A.B.

Foto: Facebook

Citeşte şi:

Grigore şi Mariana de la „Mireasă pentru fiul meu”, vacanţă la malul mării! Cei doi au atras privirile tuturor

VIDEO / Ultimă oră! O fostă concurentă de la „Mireasă pentru fiul meu” a dispărut fără urmă după ce a fost eliminată din emisiune

Publicat de pe WordPress pentru Android

Anunțuri