Ce se întâmplă cu Nicolae Guță? Manelistul nu a mai făcut așa ceva pentru nicio femeie

image

E clar, Nicolae Guță a fost schimbat total de noua lui iubită, Flori, tânăra care îi va da naștere la cel de-al 11-lea copil al manelistului. Mai mult decât atât, cântărețul a început să facă, în ultima vreme, niște gesturi care dovedesc din plin că relația pe care o are cu focoasa olteancă este altfel decât cele pe care le-a avut până acum.

Așteptând un băiețel datorită căruia, spun gurile rele, Nicolae Guță va deveni mire, el urmând să se căsătorească cu Flori, actuala lui iubită, manelistul pare să se implice total în a o face să se simtă foarte bine pe bruneta cu care se iubește. Mai exact, spun sursele noastre, de curând, Nicolae Guță a fost, alături de Flori, la medicul acesteia, fiind foarte interesat de dezvoltarea celui de-al 11-lea copil al său, fiind foarte fericit că băiețelul care urmează să se nască este perfect sănătos și se dezvoltă conform graficului.

image

Mai mult decât atât, ne-a spus un apropiat de-al cântărețului, povestea legată de ”chibzuința” lui financiară, devenită deja legendară printre cântăreți, pare să fie uitată. Și asta pentru că, în aceste momente, Guță a devenit de-a dreptul generos, făcându-i cadouri care mai de care mai scumpe iubitei sale și nerefuzându-i niciun capriciu lui Flori. Iar printre cadourile pe care le-a cumpărat deja se numără câteva bijuterii de aur…

image

Acum ceva vreme, Nicolae Guță i-a promis iubitei sale că, odată cu cel de-al 11-lea copil al său, se va așeza la casa lui. ”I-a spus că, dacă este băiat, o va lua de nevastă, legal. Adică își vor face acte”, ne-a spus un apropiat al celor doi. Mai mult, Flori are asigurată și o casă pe care o va primi, la cheie, de la manelist. Cu toate acestea, momentan, data nu este fixată, momentul urmând să aibă loc, cel mai probabil, după nașterea băiețelului pe care cei doi îndrăgostiți îl așteaptă cu atât de multă nerăbdare.

Citește și:

Halucinant! E clar, e ”sub papuc”! Nicolae Guță are niște pretenții incredibile pentru cântările sale

Nicolae Guţă, „regele” amorului! Câte femei a sedus cu borseta lui

Nicolae Guță își retrăiește anii tinereții! Imagini INCREDIBILE cu manelistul și logodnica lui

Publicat de pe WordPress pentru Android

Anunțuri