Cea mai sexy mămică din showbiz a ieșit la plimbare cu piciul ei! Imagini senzaționale cu o vedetă de la no

image

Au trecut doar nouă luni de când a născut un băiețel și deja arată extraordinar. Artista noastră s-a recuperat rapid după ce a devenit mamă, iar acum își permite chiar să mănânce orice, fiind, probabil, invidiată de restul vedetelor care nu au norocul unei siluete perfecte.

Video->-> http://m.spynews.ro/paparazzi/cea-mai-sexy-mamica-din-showbiz-a-ieit-la-plimbare-cu-piciul-ei-imagini-senzaionale-cu-o-vedeta-de-la-noi-77469.html

Claudia Pătrăşcanu şi-a recuperat rapid după ce a născut formele apetisante care au consacrat-o. Zilele trecute, frumoasa vedetă a fost surprinsă, alături de băiețelul ei, într-unul dintre mall-urile bucureștene în timp ce dădea o raită prin magazine.

image

Extrem de atentă cu micuțul ei, după ce a scos din portbagajul bolidului de zeci de mii de euro pe care în conduce un cărucior pentru fiul ei, Claudia, însoțită de încă o femeie, a mers în mall. Iar primul drum, spre surprinderea noastră, a fost chiar la unul dintre fast-food-urile de acolo, loc în care a petrecut mai bine de jumătate de oră ospătându-se cu toate bunătățile care, cel mai probabil, le sunt interzise altor vedete. Dar, pentru că arată perfect, Claudia s-a gândit să se bucure puțin de viață și a mâncat tot, singura întrerupere fiind în moemntul în care băiețelul i-a cerut puțină atenție.

image

Apoi, cu burtica plină, Claudia și-a luat copilul și a pornit la plimbare prin mall, vedeta oprindu-se într-unul dintre magazinele de haine din drum pentru a vedea dacă i se potrrivește vreo bluziță. Și, după ce a răscolit minute bune rafturile de acolo, ușor dezamăgită, Claudia a plecat din magazin și și-a făcut siesta plimbându-se, fără nicio țintă, prin mall.

image

Claudia Pătrășcanu a devenit, pentru prima dată, mamă, pe 25 noiembrie, anul trecut, când a născut, prin cezariană, un băiețel sănătos, de 3,500 kg, care a primit nota 10 din partea medicilor. Vedeta este căsătorită cu Gabi Bădălău, împreună cu care formează unul dintre cele mai unite cupluri din showbiz-ul românesc.

Citește și:

Claudia Pătrăşcanu a atras toate privirile străinilor! Cum s-a afişat bruneta la plajă

Claudia Pătrăşcanu, cea mai sexy mămică! Uite cât de mult a slăbit artista!

Claudia Pătrăşcanu, pictorial cu băieţelul ei! Cât de mult a crescut bebeluşul

Publicat de pe WordPress pentru Android

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s