Decizia incredibilă pe care a luat-o bomba sexy care a violat un taximetrist! A renunţat la tot şi…

image

A devenit vedetă peste noapte, după ce a fost acuzată că a încercat să violeze un bărbat, iar recent a luat o decizie care i-a uluit pe apropiaţi.

Luminiţa Perijoc, bomba sexy din Tulcea care a cost condamnată la patru ani de închisoare, cu   suspendare, a decis să lase totul în urmă şi să se mute definitiv în Spania. Potrivit surselor noastre, ea locuieşte de ceva timp în Madrid, împreună cu iubitul ei, Miguel, şi-a şters toate „urmele” din spaţiul virtual şi, mai nou, se declară fascinată de Masonerie. 

image

Este interesant, totuşi, cum a reuşit să stea Luminiţa Perijoc mai multe luni în Spania, în condiţiile în care în sentinţa primită anul trecut se menţionează clar că, în perioada de încercare de şapte ani, ea este obligată „să se prezinte, la datele fixate, la Serviciul de Probaţiune de la Tribunalul Tulcea, să anunţe, în prealabil, orice schimbare de domiciliu, reşedinţă sau locuinţă şi orice deplasare care depăşeşte opt zile, precum şi întoarcerea şi să comunice şi să justifice schimbarea locului de muncă; nerespectare acestor decizii determină revocarea suspendării sub supraveghere a executării pedepsei”.

image

Beată şi agresivă

Potrivit rechizitoriului întocmit de procurorii Parchetului Tribunalului Tulcea, în noaptea de 22 spre 23 august 2012, în jurul orei 00.20, Luminiţa Perijoc a invitat în apartamentul în care locuia singură un taximetrist (foto sus) căruia îi solicitase de mai multe ori în acea zi să îi cumpere băuturi alcoolice şi ţigări. „Pe fondul consumului exagerat de băuturi alcoolice şi a unui conflict spontan din motive pasionale, inculpata Perijoc Luminiţa i-a aplicat taximetristului două lovituri cu un cuţit în zona capului. Taximetristul a reuşit să se refugieze în bucătărie, de unde a apelat 112, alertând Poliţia şi Ambulanţa”, se menţiona în rechizitoriu. Taximetristul a susţinut că femeia, atunci în vârstă de 30 de ani, l-ar fi ameninţat cu un cuţit şi astfel l-ar fi forţat să întreţină relaţii sexuale, iar ulterior l-a şi lovit cu cuţitul, când el a încercat să scape. Luminiţa Perijoc a negat însă că l-ar fi violat pe bărbatul de 36 de ani, care este căsătorit şi are trei copii.

Citeste si:

Are ce face la puşcărie! Sexy violatoarea: „Îmi plac brunetele, de preferinţă micuţe, subţiri şi cu sâni potrivit de mari”

„Sexy violatoarea” nu se lasă! Taximetristul Nicu: „M-a sunat să îmi spună că îi place de mine”

Publicat de pe WordPress pentru Android

Anunțuri