O nouă relație în showbiz? Un milionar celebru s-a întors în brațele unei brunete apetisante?

image

Unul dintre cei mai ”vânațI” milionari din showbiz-ul românesc, un om de afaceri de succes de peste Ocean, a rămas, de curând, fără iubita alături de care se mutase. Iar acum, pare-se, simțind că își dorește să aibă, totuși, pe cineva lângă el, a ”apelat” la o mai veche pasiune de-a lui.

Despărțit de circa două luni de Oana Iordache, blonda care se mutase, pentru el, în Statele Unite, se pare că Nick Rădoi nu va petrece prea mult timp singur. Mai exact, pentru scurt timp, Nick Rădoi a ”scăpat” pe contul lui de socializare faptul că se gândește cu drag la momentele petrecute alături de Mădălina Apostol, bruneta pe care anunțase, anul trecut, că o va lua de soție și de care, fără prea multe explicații, s-a despărțit mai apoi, ajungând în brațele blondinei Oana.

image

Cu toate acestea, acum, la două luni de la despărțirea de Oana, milionarul pare să își dorească să se împace cu Mădălina. Mai mult chiar, la începutul acestei luni, bruneta a anunțat că este ”într-o relație”, fără să anunțe însă cine este fericitul bărbat care o poate strânge în brațe. 
Acum un an, toată lumea se aştepta să se audă clopotele de nuntă, dar Mădălina Apostol şi Nick Rădoi s-au despărţit.

image

Milionarul român s-a întors în Statele Unite ale Amercii, iar bruneta a realizat că vrea să rămână în România, alături de copiii săi. Cum o relaţie la distanţă nu era pe placul niciunuia dintre ei, cei doi iubiţi au decis să pună punct poveştii lor de amor. Acum însă, nu ne-ar mira să vedem că lucrurile s-au schimbat…

Citește și:

VIDEO / De ce nu se însoară Nick Rădoi cu Mădălina Apostol? Află răspunsul chiar de la el

VIDEO / Ultimul cadou al lui Nick Rădoi! Uite ce i-a cumpărat logodnicei sale înainte de a pleca în State

Despărțire-șoc în showbiz! Un milionar celebru și blondina cu care locuia și-au spus ADIO

Publicat de pe WordPress pentru Android

Anunțuri