Scandalurile dintre ea şi iubitul bătăuş şi-au pus amprenta! Beyonce de România se usucă pe picioare?

image

Scandalurile dintre ea şi iubitul bătăuş Ibrahim şi-au pus amprenta! După câteva zile extrem de agitate, vizite la spital şi declaraţii la poliţie, Beyonce de România pare istovită de puteri şi mai că se usucă pe picioare.

Bruneta a postat pe pagina unui site de socializare o imagine, iar admiratorii au remarcat imediat faptul că a slăbit. „Mădălina, de ce ai slăbit atât de mult?”, a comentat un internaut.

image

În urmă cu un an, Mădălina Dumitriu a adus pe lume cel de-al zecelea copil al manelistului Nicolae Guţă. Relaţia lor s-a terminat brusc şi nu în relaţii tocmai bune. Beyonce i-a interzis lui Guţă să-şi mai vadă copilul şi nu de puţine ori i-a reproşat că nu are grijă financiar deloc de ea. Între timp, Mădălina s-a cuplat cu un tânăr, manelistul retrăgându-se de tot din viaţa ei, dar şi a copilului lor. Contactat de reporterii Spynews, Nicolae Guţă, care părea destul de trist şi obosit, ne-a mărturisit că nu a putut să fie lângă fetiţa lui. „Nu am văzut-o pe Anais, că sunt plecat de câteva săptămâni din Bucureşti. Am sunat-o pe mama ei pe numerele de telefon pe care le aveam, dar sunt închise. Ştiu că este cu cineva acum şi nu vreau să-i fac probleme. Mi-e dor de Anais. Să am sănătate să pot să îi fac cadouri toată viaţa… Va veni momentul şi când o să fiu cu ea! Vreau să îi transmit că îi doresc tot bine din lume şi să aibă parte de săntate şi fericire!”, a declarat în urmă cu câteva zile Guţă.

Sursă foto Facebook

Citeşte şi

Bătută și umilită de iubit, Beyonce de România a clacat! A ajuns în miez de noapte la poliție! Bărbatul care ar trebui să îi fie alături o amenință și pe ea și pe familia ei! Declarații și imagini în exclusivitate

Am aflat ce s-a întâmplat azi-noapte cu Beyonce de România și fetița ei! Guță nu a știut ABSOLUT NIMIC, dar va fi MÂNDRU

E.V

Publicat de pe WordPress pentru Android

Lasă un comentariu