Calculează-ţi numărul destinului şi vezi ce te aşteaptă în viaţă

image

Ştiai că numărul destinului spune multe despre tine? Numărul destinului este sumă redusă a datei de naștere a persoanei şi dezvăluie personalitatea individului și însușirile care îl vor însoți toată viață. Numărul destinului arată cum vei evolua pe parcursul vieții.

Cum se determină numărul destinului 
  
Numărul destinului este sumă redusă a tuturor cifrelor din data nașterii. Se scrie data nașterii sub formă numerică (inclusiv luna, care va fi un număr între 1 și 12), apoi se adună toate cifrele. Se adună, apoi, toate cifrele din care este compusă prima sumă și, dacă este necesar, se repetă operația, până când se obține un număr compus dintr-o singură cifră sau unul dintre numerele 11 și 22 (numere măiastre). 

EXEMPLU: 5 septembrie 1987 . Numărul destinului este 3.

Numarul destinului = 1. Caracteristici generale.

Principalele tendinte in viata sunt individualismul, independenta si dorinta de realizare personala. Scopul in viata este obtinerea independentei. Pentru aceasta, va trebui sa parcurgeti doua etape. Mai intai, trebuie sa invatati sa stati pe picioarele dumneavoastra si sa nu depindeti de altii. Dupa ce ati devenit independent, va trebui sa invatati sa fiti un conducator. Multi dintre conducatorii militari, de companii sau politici au numarul destinului 1. Acest numar va confera un mare potential de a deveni conducator, dar nu veti suporta sa fiti condus de altii. In numeroase cazuri, cei care au numarul destinului 1 se lupta toata viata pentru a se descatusa din dependenta fata de altii si nu mai apuca sa se bucure de beneficiile independentei.

Numarul destinului = 1. Calitati.

Numarul destinului 1 va confera inspiratie creatoare, entuziasm si dorinta de a realiza cat mai mult. Datorita numarului 1, sunteti o persoana foarte puternica, atat fizic cat si psihic. Din aceasta putere rezulta hotararea si capacitatea dumneavoastra de a-i conduce pe altii. Capacitatea innascuta de a conduce va ajuta sa fiti mereu stapan pe situatie. Creativitatea si originialitatea va pot face un bun inventator sau reformator. Aveti dorinte si aspiratii puternice si va veti urma intotdeauna convingerile. Sunteti ambitios si stiti – sau veti invata usor – sa va afirmati intr-un mod agresiv. Chiar daca nu vreti sa recunoasteti, sunteti destul de egoist si ati vrea ca totul sa se faca numai asa cum va convine.

Numarul destinului = 1. Defecte.

Daca persoana care are numarul destinului 1 nu s-a maturizat sau exprima latura negativa a acestui numar, comportamentul persoanei nu mai pare sa incline catre independenta, ci dimpotriva. Expresia negativa a numarului 1 imprima tendinta catre nemultumire fata de viata si de cantonare in superficialitate. Mai mult, energia numarului 1 poate duce la egoism accentuat, complexe de superioritate, nerabdare.

Numarul destinului = 2. Caracteristici generale.

Sunteti o persoana cu tabieturi, careia ii plac activitatile de rutina si cararile batute. Va place sa strangeti si rareori aruncati un obiect care ar mai putea fi cat de cat folositor. Persoanele care au numarul destinului 2 sunt foarte sensibile si se remarca prin echilibru si corectitudine. In orice situatie, reusiti sa intelegeti toate punctele de vedere, ceea ce ii face pe ceilalti sa apeleze la dumneavoastra pentru medierea conflictelor. In general, va pasa de cei din jur, aveti incredere in oameni si doriti sa ii ajutati.

Numarul destinului = 2. Calitati.

Sunteti foarte sincer si deschis si sunteti un om de cuvant. Va pricepeti sa lucrati cu oamenii si sunteti capabil sa formati si sa coordonati o echipa. Sunteti foarte amabil si plin de tact si nu urmariti sa ii dominati pe ceilalti. Stiti sa faceti compromisuri de dragul bunei intelegeri cu cei din jur si nu va plac controversele si certurile.

Numarul destinului = 2. Defecte.

Latura negativa a numarului 2 nu poate fi foarte grava. In cel mai rau caz, va puteti confrunta cu o tendinta catre pasivitate si apatie. Doiul negativ poate deveni foarte pesimist, astfel incat nu mai realizeaza nimic. Prin urmare, daca se manifesta latura negativa a numarului 2, nu este recomandabil sa va lansati in afaceri sau in orice mediu puternic concurential. In general, chiar si cei la care numarul 2 se manifesta preponderent pozitiv vor prefera activitatile bazate pe cooperare, cu o concurenta minima.

Citeşte continuarea pe www.antenastars.ro.

Vezi şi:

LEII sunt dispuşi să trăiască fără măşti! Ce prevesteşte horoscopul dragostei, în săptămâna 24 – 30 august?

CAPRICORNII trebuie să fie atenţi la acte! Ce ne rezervă horoscopul carierei, în săptămâna 24 – 30 august?

Racii fac schimbări mari în iubire! Ce prevesteşte horoscopul dragostei, în săptămâna 17 – 23 august!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s