ÎNTREBAREA ZILEI – LUNI: Cum să ai orgasm în cinci minute?

image

Femeile, spre deosebire de bărbaţi care ajung la orgasm în câteva minute sau secunde, sunt construite altfel, iar secretul plăcerii feminine stă în psihic.

Stresul este cel mai mare duşman al orgasmului la femei, deci orice persoana de sex feminin trebuie să fie relaxată când face sex.    

Relaxarea

Relaxarea este cheia principală spre punctul culminant al femeilor. 70% dintre reprezentantele sexului frumos afirmă că stresul de la locul de muncă le reduce libidoul şi şansele de a atinge orgasmul când fac sex cu partenerul de cuplu.

În timpul partidei de sex trebuie neapărat eliminate gândurile non sexuale. „Fii atentă la fiecare tip de atingere şi la senzaţia pe care ţi-o lasă. Iar dacă grijile se strecoară din nou în gândurile tale, fă acelaşi efort mental de a le îndepărta”, susţine o sexoloagă. 

Sport în loc de preludiu 

Unele execiţii pe care le faceţi la sală antrenează musculatura pelviană, astfel încât poţi ajunge la orgasm şi când faci execiţii. Acest efect este mununat şi te poate ajuta să te simţi mai bine în pat. 

Poţi exersa şi singură 

„Ca să-ţi antrenezi corpul să fie orgasmic în timpul sexului, e indicat să practici masturbarea”, precizează sexologul Danielle Cavallucci. Doar masturbându-te poţi experimenta şi poţi afla ce fel de atingeri îţi plac. „Sexul îţi distrage atenţia de la propriile nevoi la cele ale partenerului tău”, este de părere sexologul Sheri Winston. 

Respiraţia, cheia succesului 

Respiraţia joacă un rol extrem de important în rapiditatea cu care o femeie atinge orgasmul. Chiar dacă aceasta vine natural şi instictul este să nu mai respiri. Trebuie să opreşti acest instinct şi să inspiri şi expiri cât mai lent şi profund, ca să urci pe culmile plăcerii, explică sexologul Sheri Winston.

Nu trebuie să neglijezi clitorisul 

Fără stimularea clitorisului nu ai nici o şansă să ajunge repede la orgasm. El este cheia orgasmelor tale. Cea mai rapidă cale la orgasm este să aplici presiune ritmică pe clitoris şi zona dimprejurul său, spune Allura Joy, terapeut sexual. Poţi face acest lucru alegând o poziţie sexuală din care să atingi cu clitorisul pelvisul iubitului tău. „Stai deasupra lui, aplecată în faţă şi realizează mişcări circulare cu şoldurile sau lasă-l pe iubitului tău să stea deasupra ta şi, pentru contact maxim, plasează-ţi o pernă sub posterior”,te sfătuieşte Laura Berman, medic ginecolog.

T.S

Citeşte şi: 
ÎNTREBAREA ZILEI – DUMINICĂ: Cum afli în 30 de secunde dacă suferi de alergii alimentare?
ÎNTREBAREA ZILEI – SÂMBĂTĂ: De ce apar aluniţele?

Anunțuri