Mihaela Rădulescu, luată în râs de fosta iubită a lui Felix Baumgartner! A ironizat-o după ce a văzut imaginea cu lenjeria intimă la ved

image

Imaginea postată în urmă cu câteva zile pe un site de socializare în care Mihaela Rădulescu stătea aplecată, cu chiloţii la vedere, iar Felix părea că serveşte masa chiar de pe trupul ei, a stârnit numeroase controverse atât în ţară cât şi în străinătate. 

Jurnaliştii austrieci de la postul de televiziune „Plus 4” au reconstruit imaginea cu pricina şi au făcut numeroase glume în direct.

image

Mihaela Rădulescu nu a scăpat nici de ochii vigilenţi ai lui Nicole Öttl, fosta iubită a lui Baumgartner, care a ironizat-o pe „Diva de la Monaco” dând share la imaginea cu jurnaliştii.“Mă face să mă gândesc la o hernie de disc acută”, a scris  Öttl în dreptul imaginii.

image

Mihaela Rădulescu şi Felix Baumgartner formează un cuplu din toamnalui 2014. Vedeta de televiziune l-a cunoscut pe celebrul paraşutist care a sărit din stratosferă în cadrul unui interviu, realizat de ea, ocazie cu care, după spusele ei, şi-a şi propus să-l cucerească.

Sursă foto Plus 4 – hepta

Citeşte şi

Mihaela Rădulescu l-a pus pe „stop” pe Felix? Imaginea care a dat-o de gol

Mihaela Rădulescu a fost pictată GOALĂ. Cum arată cu adevărat vedeta TV în costumul Evei

Anunțuri