Noi acuzaţii în Dosarul “Vrăjitoarelor”! Oana Zăvoranu, enervată: „Judecătoarea nu a trimis motivarea nici după şase luni!”

image

Procesul cu vrăjitoarele Melissa şi Vanessa s-a încheiat în luna februarie, dar sentinţa nu a fost pe placul Oanei Zăvoranu. Vedeta este supărată că, deşi au trecut şase luni, motivarea nu este încă redactată. 

Instanţa de judecată de la Tribunalul Ilfov a hotărât ca ambele vrăjitoare să fie condamnate la trei ani de închisoare cu suspendare, cu un termen de încercare de 6 ani, şi să îi plătească Oanei Zăvoranu daune de 10.000 de euro. 

Vedeta nu a primit încă motivarea de la judecătorie, fapt ce o determină să îşi pună semne de întrebare. “Din februarie şi până acum, doamna judecător nu a ştiut să motiveze (n.r. – motivarea în Dosarul 1002/93/2012). Nu s-a trimis nicio motivare. După ce, în februarie, i-a pus pe ţigani pe liber şi le-a dat 3 ani de închisoare cu suspendare pentru şantaj celor două (Melissa şi Vanessa), iată că suntem în luna august şi nu a motivat… Păi, e logic că nu ai cum să motivezi o asemenea aberaţie într-un proces unde am avut dovezi, probe şi martori. Am făcut nişte demersuri pentru că am descoperit nişte mizerii făcute tot la nivel înalt. Eu nu mă lansez în afirmaţii dacă nu am şi hârtii care să-mi acopere ceea ce spun”, a declarat Oana Zăvoranu pentru ring.ro.

A.B.

Foto: Facebook

Citeşte şi:

VIDEO / Oana Zăvoranu nu se mai poate opri din plâns după moartea lui Marty! Iată mesajul sfâşietor pe care l-a postat vedeta pe internet

EXCLUSIV!!! Spynews.ro a aflat unde își ține Oana Zăvoranu averea!

Anunțuri