Panică la Spitalul de Județean de Urgență din Galați! Un pacient a anunţat că are o grenadă în sacoşă

image

Panica s-a instaurat pentru aproape o oră, duminică seara, la Spitalul de Județean de Urgență din Galați. Un pacient a anunțat cadrele medicale că are în bagajele sale o grenadă, potrivit agerpres.ro.

Cadrele medicale au sunat la 112, iar sacoșa a fost dusă în afara spitalului. Jandarmii au încercuit zona și la fața locului au venit polițiștii și pirotehniștii. Aproximativ o oră activitatea a fost blocată în spital.

„Adunam scoici pe faleză. Am adunat mai multe și mai mari și mai mici și la un moment dat am dat de ceva mai greu. I-am dat drumul când m-am uitat, am crezut că e o grenadă. M-am speriat rău și am căzut în apă. M-au văzut oamenii și au sunat la 112. Mi-am revenit la spital și le-am spus doctorilor că eu cred că am o grenadă în sacoșă”, a declarat George Tudose, tânărul de 18 ani.

„Este o mică asemănare cu o grenadă, dar doar pentru cine nu cunoaște. Nu este grenadă, ci o înăditură de cabluri electrice, de fapt sunt conductori lipiți cu bandă neagră. Noi o să o ridicăm ca să nu mai primim alte apeluri din acestea”, a declarat căpitanul Cătălin Dițu, de Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Galați.

Cadrele medicale au trecut prin mari emoții. „Am avut foarte mari emoții. Tânărul a fost adus de un echipaj de prim ajutor, iar la o oră de la staționarea în UPU pacientul a declarat că deține un obiect metalic ce pare a fi o grenadă. El fusese adus cu un atac de panică. Ne-a spus că s-a speriat foarte tare când a crezut că a pus în sacoșă lângă scoici o grenadă. De fapt, tânărului de aceea i s-a făcut rău”, a spus dr.  Diana Ivan, șef gardă UPU SMURD Galați.

Tânărul a rămas internat în spital peste noapte.

A.B.

Foto: opiniatimisoarei.ro

Citeşte şi:

Ca la noi la nimeni! Drumarii au astupat groapa care a băgat un motociclist în spital

Accident cumplit, în Buzău! O fetiţă de 6 ani şi mama sa au fost lovite pe trotuar

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s