Ana Mocanu, gest EXTREM! Vezi ce a făcut ”păcătoasa” mânată de dragoste

image

Ce nu face omul din dragoste? Un răspuns la care, probabil, nimeni nu va putea să îl dea vreodată. Iar Ana Mocanu, ”păcătoasa” asistentă a lui Dan Capatos este exemplul viu al gesturilor extreme făcute din dragoste, ea urmând să poarte, pentru o viață întreagă, amintirea cu pricina.

image

De curând, Ana Mocanu a decis să facă un gest care i-a luat prin surprindere pe toți apropiații ei. Mai exact, frumoasa ”păcătoasă” a dorit să marcheze așa cum se cuvine ziua de naștere a surorii sale, Gabriela, frumoasa blondină împlinind, de curând, 27 de ani.

image

Așa că, fără să stea prea mult pe gânduri, Ana a dat o fugă la un salon de tatuaj și, fără să se teamă niciun pic de durere, și-a mai făcut un desen permanent pe corp. Și, pentru a le arăta surorilor sale cât de mult le iubește, ”păcătoasa” și-a desenat simbolul infinitului, atașându-i acestuia inițialele ”M” – de la Mihaela – și ”G”- de la Gabriela.

image

”Mi s-a părut extrem de sexy să îmi fac acel tatuaj, pe coaste, chiar sub sân. În plus, este un tatuaj care spune totul despre ce simt față de surorile mele, care spun cât de mult le iubesc pe fetele mele”, ne-a spus Ana Mocanu, în exclusivitate.
Mai mult decât atât, gestul pe care l-a făcut pentru surorile ei a fost extrem de apreciat și de iubitul vedetei, acesta apreciindu-i tatuajul și complimentând-o îndelung pentru el, cu atât mai mult cu cât este situat într-un loc extrem de senzual.

Citește și:

Nu o interesează trecutul lui! Vezi ce spune Ana Mocanu despre iubitul ei! Imagini EXCLUSIVE cu cei doi din timpul petrecerii organizate de onomastica asistentei TV

Ana Mocanu ”a secat” lacul Snagov! Cele mai fierbinți mișcări din istoria sporturilor acvatice

Petrecere NEBUNĂ, NEBUNĂ! Proaspăt ”tunate”, Ana Mocanu și surioara ei au arătat tuturor ce-a ieșit din mâna medicilor

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s