Au confundat șezlongul cu dormitorul! Doi concurenți de la ”Mireasă pentru fiul meu” și-au făcut de cap în fața tuturor

image

Sunt doi dintre cei mai îndrăgiți concurenți de până acum ai reality-show-ului ”Mireasă pentru fiul mei”. Iar pasiunea dintre cei doi este una care, de multe ori, nu poate fi deloc îndrânată. Iar dovadă stau fotografiile în care îndrăgostiții au confundat șezlongurile de la o piscină de fițe din București cu propriul dormitor.

image

Pasiune arzătoare! Așa poate fi caracterizată relația dintre doi dintre concurenții emisiunii ”Mireasă pentru fiul meu”. Pentru că, să fim sinceri, ceea ce au reușit să facă la una dintre piscinele de fițe din București i-a lăsat pe cei din jur cu gura căscată.

image

image

Astfel,  Cristina, logodnica lui Andrei, amândoi foști concurenți de la ”Mireasă pentru fiul meu” au uitat că sunt în public, motiv suficient pentru ca, pe șezlongurile de acolo, să se simtă ca în dormitorul conjugal pe care îl împart.

image

Astfel, cei doi amorezi s-au dezlănțuit, îmbrăcați doar în costume de baie, de față cu toată lumea. Sărutări fierbinți, atingeri interzise, zâmbete complice.

image

image

Nimic nu a lipsit din preludiul Cristinei și al lui Andrei. Iar pentru că atmosfera devenise prea fierbinte, cei doi nu au mai petrecut prea mult timp la piscină ci, fără să anunțe pe niciunul dintre amicii care îi însoțeau, au plecat spre casă..

image

Fotografii: Sorin Cioponea

Citește și:

Imagini senzaţionale cu Grigore şi Mariana de la „Mireasă pentru fiul meu”! Cei doi s-au iubit pe plajă: „Am adunat multe amintiri de neuitat!”

Nunta bate la uşa, iar Teodor şi Ionela se ceartă neîncetat! De ce există tensiuni între cel mai lung cuplu de la „Mireasă pentru fiul meu””

O fostă concurentă de la „Mireasă pentru fiul meu” a incendiat internetul! S-a pozat întinsă pe pat şi fără sutien

Anunțuri