Nicole Cherry, mărturisiri neaşteptate despre tânărul pe care îl ADORĂ: „Plăcerea mea VINOVATĂ este… „

image

Nicole Cherry se bucură de un mare succes în rândul adolescenţilor, iar tatăl ei are grijă să nu calce greşit. De puţin timp, solista a lansat o melodie în care a arătat că e o domnişoară în toată regula.

Nicole Cherry a mărturisit că i-a fost greu când a descoperit succesul la doar 14 ani, dar a avut înţelegere şi a reuşit să gestioneze lucrurile foarte bine. Mai mult, cântăreaţa susţine că nu a avut certuri cu părinţii în ceea ce priveşte cerinţele sale.

„Viaţa înseamnă toate stadiile ei, iar de la copilărie se trece la adolescenţă, exact unde mă aflu şi eu. Sunt şi acum acelaşi copil pentru părinţii mei. În plus, voi avea tot timpul un suflet de copil, nu mă grăbesc să cresc, dar e un lucru normal care se întâmplă inevitabil. Să fii star la 14 ani a fost greu la început, dar mă bucur că am reuşit să intru în această industrie frumoasă destul de devreme, astfel încât să pot învăţa tot ce e necesar pentru dezvoltarea mea ca artist. Nu voi renunţa niciodată la sprijinul părinţilor mei, cum sunt sigură că nici ei nu vor înceta să mă susţină. Îmi ştiu limitele, cred că sunt destul de echilibrată când vine vorba de cerinţele mele către ei, aşa că nu avem această problemă”, a declarat Nicole Cherry pentru ring.ro.

Se pare că Nicole are o relaţie specială cu Antonia. Cântăreaţa s-a numărat printre primele persoane care au văzut copilul Antoniei la câteva zile după naştere. „Muzica ne-a apropiat. Mereu îmi spune: «Fii curajoasă şi vei reuşi întotdeauna!». Plăcerea mea vinovată e Justin Bieber. Lucrez la o nouă piesă care sper că va păstra vara şi căldura în sufletele celor care mă ascultă şi cărora le mulţumesc enorm pentru asta”, a adăugat ea.

Nicole Cherry a devenit cunoscută la vârsta de 14 ani cu melodia Memories. De atunci, ea a intrat sub aripa unor artiști celebri, printre care Antonia și Alex Velea.

A.B.

Foto: facebook

Citeşte şi:

Tatăl ei a văzut-o când a plecat de acasă? Nicole Cherry, cu sutienul la vedere pe stradă

Nicole Cherry şi-a făcut un tatuaj! Cântăreaţa a mărturisit cum a fost realizat

Anunțuri