O să îţi dea lacrimile! O tânără din Marea Britanie a adoptat o căţeluşă după ce animalul a salvat-o de la un posibil viol

image

O tânără de 25 de ani, aflată în vacanţă în Grecia, se plimba pe plajă când au abordat-o doi bărbați, propunându-i să bea un pahar cu ei.

Georgia Bradley, căci aşa se numeşte, i-a refuzat cei doi au devenit mai insistenți, apucând-o de braț. De nicăieri a apărut un căţel  care a lătrat atât de convingător, încât i-a pus pe fugă pe agresori.

  ‘M-a salvat. Probabil și-a dat seama că ceva nu este în regulă’, a spus tânăra pentru publicația locală Plymouth Herald. ‘Când m-am întors la hotelul unde stăteam, m-a urmat și s-a lăsat mângâiată în cele din urmă. La plecarea spre aeroport, Pepper a alergat după mașină. A fost sfâșietor’, a adăugat ea.

Revenită în Anglia, Georgia nu își putea lua gândul de la cățelușă, așa că a zburat din nou în Grecia după două săptămâni și a găsit-o pe Pepper pe aceeași plajă.

A decis să o adopte și a dus-o la veterinar, care a ținut-o în carantină 21 de zile din cauza unui parazit. La a treia călătorie în Creta, turista britanică a obținut pașaport pentru câine și au plecat împreună în Anglia. Marea surpriză a venit însă după o săptămână: animalul a născut șase pui.

T.S

Citeşte şi: 
Au rămas fără cuvinte când au văzut ce a adus apa la mal! Credeau că este un peşte, dar…

Caz revoltător la Vaslui! Mai mulţi minori au vizionat filme pentru adulţi şi apoi au imitat scenele

Anunțuri