O să îţi dea lacrimile! O tânără din Marea Britanie a adoptat o căţeluşă după ce animalul a salvat-o de la un posibil viol

image

O tânără de 25 de ani, aflată în vacanţă în Grecia, se plimba pe plajă când au abordat-o doi bărbați, propunându-i să bea un pahar cu ei.

Georgia Bradley, căci aşa se numeşte, i-a refuzat cei doi au devenit mai insistenți, apucând-o de braț. De nicăieri a apărut un căţel  care a lătrat atât de convingător, încât i-a pus pe fugă pe agresori.

  ‘M-a salvat. Probabil și-a dat seama că ceva nu este în regulă’, a spus tânăra pentru publicația locală Plymouth Herald. ‘Când m-am întors la hotelul unde stăteam, m-a urmat și s-a lăsat mângâiată în cele din urmă. La plecarea spre aeroport, Pepper a alergat după mașină. A fost sfâșietor’, a adăugat ea.

Revenită în Anglia, Georgia nu își putea lua gândul de la cățelușă, așa că a zburat din nou în Grecia după două săptămâni și a găsit-o pe Pepper pe aceeași plajă.

A decis să o adopte și a dus-o la veterinar, care a ținut-o în carantină 21 de zile din cauza unui parazit. La a treia călătorie în Creta, turista britanică a obținut pașaport pentru câine și au plecat împreună în Anglia. Marea surpriză a venit însă după o săptămână: animalul a născut șase pui.

T.S

Citeşte şi: 
Au rămas fără cuvinte când au văzut ce a adus apa la mal! Credeau că este un peşte, dar…

Caz revoltător la Vaslui! Mai mulţi minori au vizionat filme pentru adulţi şi apoi au imitat scenele

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s