Soţul cântăreţei Celine Dion este pe moarte! Ultima lui dorinţă este sfâşietoare

image

Dion s-a întors pe scenă pentru a susţine o serie de concerte în Las Vegas. Solista a mărturisit că a luat această decizie la insistenţele soţului ei, Rene Angelil, care se luptă cu un cancer la gât.

Celine a mărturisit că Rene este pe moarte şi a dezvăluit că ultima dorinţă a acestuia este să moară în braţele soției sale, iar ea i-a promis că va fi alături de el.

http://www.libertatea.ro/detalii/articol/celine-dion-renunta-temporar-cariera-sot-bolnav-503618.html

anulând inclusiv turneul din Asia şi concertele din Las Vegas, de pe urma cărora ar fi câştigat jumătate de miliard de dolari. Solista a luat această decizie pentru a avea grijă de soţul ei, Rene Angelil (73 de ani), care a fost operat de o tumoare canceroasă în decembrie 2013.

Celine Dion şi Rene Angelil, care este şi managerul cântăreţei, s-au căsătorit în 1994 şi au împreună trei copii: Rene-Charles, în vârstă de 14 ani, şi gemenii în vârstă de 5 ani Eddy şi Nelson.

În 2013, revista National Enquirer titra pe prima pagină că solista Celine Dion i-ar fi intentat divorț soțului ei și că aceștia se luptă pentru împărțirea averii de 720.000.000 de dolari și pentru custodia celor trei băieți ai lor. Totuși, ulterior zvonurile s-au dovedit a fi false.

Anunțuri