Un nou scandal între Beyonce de România și Ibrahim! Vezi ce ultimatum i-a dat cântăreața iubitului ei

image

Telenovela dintre Beyonce de România și Ibrahim pare să fie foarte departe de final. După certuri interminabile, scandaluri violente și plângeri făcute la poliție, după împăcări care au surprins pe toată lumea, iată că a venit momentul în care fosta iubită a lui Nicolae Guță i-a dat un ultimatum dur partenerului ei de viață.

Problemele dintre Beyonce și tânărul Ibrahim par să nu se mai sfârșească. Astfel, după ce el i-a promis că va face tot ce îi stă în putință să se schimbe și să nu mai aibă ieșiri violente la adresa ei, cântăreața i-a cerut să facă în așa fel încât să fie acceptată de familia lui. Pentru că, pare-se, tatăl lui nu o acceptă sub nicio formă alături de fiul ei, considerând că o femeie cu trecutul ei, cu un copil făcut în afara căsătoriei, nu se potrivește cu Ibrahim. Iar ea, spun sursele noastre, își dorește, în aceste momente, să locuiască alături de bărbatul pe care îl numește ”sufletul ei”, iar pentru acest lucru, cei doi au nevoie de binecuvântarea părinților lui.

image

Astfel, pare-se că după ce ea a renunțat la toate lucrurile care îl deranjau pe tatăl lui Ibrahim – fie că era vorba de unghii false, extensii, machiaje extravagante, ieșiri în public în ținute mult prea senzuale – Beyonce i-a acordat un termen de câteva săptămâni pentru a face în așa fel să înceapă să locuiască împreună. Dar, din păcate pentru ea, omul de afaceri care se opune relației pe care o au cei doi pare să fie extrem de decis să nu îi lase să își trăiască dragostea așa cum își doresc cei doi.

Citește și:

Decizia neaşteptată luată de Beyonce de România în scandalul cu iubitul ei, Ibrahim!

Dragoste cu năbădăi! Beyonce de România, „îngrijită” pe patul de spital de iubitul bătăuş

Avem FILMUL împăcării-ȘOC dintre Beyonce de România și Ibrahim! De ce l-a iertat fosta iubită a lui Guță pe tânărul violent cu ea

Anunțuri