Andreea Bălan, nedespărţită de noul iubit şi „copilul” lui: „Vrea lângă mami”

image

Andreea Bălan şi actorul George Burcea formează cel mai nou cuplu din peisajul monden. Cântăreaţa petrece destul de mult timp în compania bărbatului şi, deşi relaţia este la început, are toate şansele să fie una de durată. 

image

Andreea Bălan radiază de fericire, de când are un iubit. Vedeta se fotografiază mereu alături de câinele lui, ceea ce înseamnă că sunt nedezlipiţi unul de celălalt.

image

În ultima imagine, cântăreaţa este cu patrupedul în maşină. Vedeta stă pe scaunul din dreapta, semn că şoferul este iubitul ei. „Jack nu vrea stea în spate, vrea lângă mami în faţă”, a scris Andreea Bălan la descrierea imaginii de pa Facebook.

A vorbit despre noul iubit

PUBLICITATE

Andreea Bălan a vorbit, în exclusivitate pentru Spynews.ro, despre relația pe care o are cu George. ”Noi ne cunoaștem de câteva luni. Relația noastră este acum la început, suntem împreună de o lună și ceva. Întâi am rezolvat problemele pe care le aveam cu Michael, apoi am format un cuplu cu George. Nu pot să spun mai multe lucruri, nu sunt relevante, vom vedea ce va urma”, ne-a spus frumoasa Andreea Bălan, recunoscând, în premieră, că acum există cineva în viața ei.

Andreea Bălan este una dintre cele mai cunoscute şi apreciate artiste din România. A devenit cunoscută încă din adolescenţă ca şi componentă a trupei „Andre”, iar în zilele noastre cântăreaţa are hit-uri ce ţin primele poziţii ale topurilor muzicale.

A.B.

Foto: Facebook

Citeşte şi:

Andreea Bălan este în culmea fericirii! Ce i s-a întâmplat artistei?

VIDEO / Andreea Bălan îi trimite mesaje cu subînţeles pe Facebook! Iată amănuntul care creează suspiciuni

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s