Imagini EXCLUSIVE cu Pepe, Raluca și fetița lor cea mare! Uite-i pe cei trei cum s-au relaxat, la mare

image

Pepe, Raluca și Maria au decis că, înainte de marele eveniment care va avea ,oc duminică- adică botezul Rosei Alexandra – este cazul să se și relaxeze puțin. Motiv pentru care cei trei au dat o scurtă fugă la mare.

”Aveam nevoie de puțină relaxare înainte de botez, mai ales că ne-am dat peste cap cu organizarea evenimentului. Așa că, mi-am luat fetele și am dat o fugă la mare”, ne-a spus Pepe, în exclusivitate.

image

Zis și făcut! De dimineață, Pepe s-a suit la volanul bolidului de zeci de mii de euro pe care îl are, în dreapta lui s-a așezat frumoas alui soție, iar pe bancheta din spate a luat loc Maria, fetița lor cea mare, iar prima lor oprire a fost… la plajă.

image

Unde, cântărețul, ca un tată responsabil a ajuns încărcat cu tot felul colace, saltele de apă, bărcuțe și veste pentru micuța lor fiică, el fiind cel însărcinat cu distracția Mariei.

image

Au stat cât au stat la plajă, timp în care Pepe ne-a mărturisit că mai mult a vorbit la telefon, apărând, din cinci în cinci minute, probleme care aveau nevoie de intervenția lui pentru ca botezul de duminică să fie organizat impecabil. În tot acest timp, Raluca – cu o siluetă care ar putea să fie invidiată și de fotomodele celebre – și Maria se juca pe marginea piscinei hotelului la care erau cazați, bucurându-se de vremea bună.

image

Iar când soarele a început să ardă prea tare, cei trei au dat o fugă la o terasă și acolo Maria i-a arătat tatălui ei cât de mult îl iubește, pupându-l cu pic și făcându-l pe Pepe să se topească de fericire.

image

Apoi, pentru că nu îi poate refuza nimic, Pepe a luat-o pe Maria – echipată cu ochelarii de soare ai Ralucăi și cu o pălărioara cu un trandafir, adică chiar tema petrecerii de botez a surioarei sale– să se joace cu un ponei, micuța fiind, cu totul vrăjită de simpaticul animăluț.

Citește și:

Totul despre botezul fetiței lui Pepe! Vezi ce i-a impus Raluca artistului pentru petrecerea micuței

Botezul anului, pe ultima sută de metri! Am aflat cum va fi îmbrăcat Pepe în ziua cea mare

Paparazzii Spynews.ro l-au prins în fapt! Uite-l pe Pepe cum se ocupă de detaliile botezului! Imagini exclusive

Anunțuri