Mai senzuală ca niciodată! Are 46 de ani, dar nimeni nu o crede! Daniela Gyorfi a renunțat la inhibiții! Fotografii FIERBINȚI

image

Are 46 de ani, dar, cu siguranță, nimeni nu o crede când spune acest lucru. Pentru că, să fim sinceri, Daniela Gyorfi arată mai bine decât multe tinere cu jumătate din vârsta ei. Și, mai mult decât atât, nu se teme să renunțe la inhibiții și să pozeze, în exclusivitate pentru Spynews.ro, dovedind că arată perfect.

image

Daniela Gyorfi este, fără discuție, una dintre cântărețele care, pe lângă muzica prin care și-a cucerit fanii, are și ce arăta în plan fizic. Și, dacă atunci când era mai tânără, Daniela a realizat o serie de pictoriale incendiare, vedeta ne-a demonstrat, zilele trecute, că și acum poate face senzație dacă vrea.

image

Iar momentul în care, alături de dansatoarele ei – niște gemene extrem de incitante – s-a așezat pe marginea piscinei și a început să pozeze a fost unul îndelung gustat de bărbații din preajmă, mulți dintre ei lipindu-și privirile hulpave de formele apetisante ale cântăreței.

image

Iar spectacolul abia începutse pentru că, deși la început mai timidă, Daniela s-a dezlănțuit, iar pozițiile în care a pozat pentru Spynews.ro au fost de-a dreptul… fierbinți. De fapt, atât de fierbinți încât, imediat după ce ședința foto s-a finalizat, mai mulți privitori au decis că este cazul să sară puțin în apă, să se răcorească.

image

Citește și:

Daniela Gyorfi, atingeri interzise de faţă cu tatăl fetiţei ei! Cu cine s-a răsfăţat artista în faţa tuturor

Daniela Gyorfi, momente de panică: „Avea temperatură foarte mare. Mi-a fost frică”

Daniela Gyorfi, revoltată pe vedetele care nu recunosc că au operaţii estetice: „Se minte foarte mult, lumea este ipocrită!”

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s