O celebră cântăreaţă de la noi a stabilit detaliile NUNȚII, iar Spynews.ro ȘTIE tot

image

Este una dintre cele mai îndrăgite artiste de la noi şi a reuşit să cucerească inimile tuturor prin simplitatea, frumuseţea şi talentul ei. Chiar dacă are atât de mulţi fani, dar şi admiratori, frumoasa artistă a spus în primăvara acestui an cel mai important „DA” din viaţa ei, iar planurile de nuntă nu aveau cum să se lase prea mult aşteptate.

image

În urmă cu câteva luni a primit inelul de logodnă şi a fost cel mai frumos moment din viaţa ei, chiar dacă a reuşit să îi „strice” planurile iubitului, dintr-o curiozitate dusă la extrem. Adda a descoperit inelul de logodnă pe care Cătălin i-l luase, în maşină, astfel că el a fost pus în faţa faptului împlinit şi nu a avut ce să mai facă, decât să grăbească cererea în căsătorie.

image

Cum programul pe care îl au este unul extrem de încărcat şi sunt mai mereu pe drumuri, cei doi au reuşit să stabilească data nunţii. „Noi ne dorim ca nunta să aibă loc pe 2 iulie, anul viitor. Singura problemă este aceea că locaţie pe care ne-o dorim nu este disponibilă atunci, iar data ar putea suferi mici modificări. Nunta va avea loc oricum în Bucureşti sau în apropiere”, a spus Cătălin, logodnicul artistei.

image

Chiar dacă până la marele eveniment mai este destul de mult timp, Adda şi Cătălin au reuşit să îşi ducă la îndeplinire un mare vis, şi anume acela de a-şi termina casa în care se vor muta foarte curând. „Chiar dacă suntem foarte obosiţi din cauza evenimentelor pe care le avem, suntem extrem de fericiţi pentru că săptămâna viitoare este gata o parte din căsuţa noastră. Mai rămân de amenajat etajul şi studioul, dar în mare parte totul este gata”, au mai spus Adda şi Cătălin.

Foto: Sorin Cioponea

Citeşte şi:

Bat clopotele de nuntă! Când se va căsători Adda cu iubitul ei?

VIDEO / Nu se mai căsătoresc? Adda a făcut declaraţii neaşteptate: „Am lăsat-o mai moale!”

Adda, surprinsă goală într-o cadă, alături de un bărbat! Şi nu este logodnicul ei

Anunțuri