Așa arată Gabriel Cotabiță la o lună de când s-a externat! S-a îngrășat și își plimbă iubita în parc

image

un adolescent cu iubita sa, care i-a fost alături în cea mai grea perioadă a vieţii, când a fost la un pas de moarte.

La mai bine de o lună de când s-a externat, Gabriel Cotabiţă s-a refăcut miraculos. Artistul este total schimbat faţă de pacientul care a stat o perioadă bună în spital, în comă, după ce a fost găsit inconştient într-o sală de fitness.

image

El s-a îngrăşat nu mai puţin de cinci kilograme, nu mai are fire albe în cap şi arată chiar foarte bine şi plin de viaţă. Cotabiţă a fost surprins, miercuri seară, în timp ce se plimba cu iubita lui, ca un adolescent îndrăgostit.

Gabi şi-a dus partenera într-un parc din apropierea apartamentului în care locuieşte, unde aceştia au petrecut în jur de o oră, pe o bancă, la umbră, unde s-au ţinut de mână, ca doi liceeni.

image

plasa cu mezeluri

Apoi, în drum spre casă, Cotabiţă şi iubita lui, cea care i-a fost alături într-una dintre cele mai grele perioade din viaţa lui, s-au oprit într-un supermarket, de unde au cumpărat mezeluri şi brânzeturi.

Partenera artistului a fost cea care a “cărat” sacoşa, până la domiciliu. Pe parcursul întregii plimbări, artistul a avut cu el o sticlă cu un suc pe bază de aloe

image

Anunțuri