Așa ceva nu ai mai auzit vreodată! Cel mai jenant incident din viața Andreei Tonciu! Ai să te prăpădești de râs

image

Da, Andreea Tonciu reușește, ca de obicei, să facă ”istorie”. Și, când spunem asta ne referim la un incident incredibil petrecut la filmările unui nou reality-show pregătit de Antena 1.

Doar ei i se putea întâmpla așa ceva! Mai exact, Andreea Tonciu, pe când se afla la filmările reality-show-ului ”Șerifi de România” a reușit performanța să se ia la harță cu o viespe extrem de răzbunătoare. Astfel, îmbrăcată într-o pereche de pantalonași scurți și foarte largi, Andreea, după o luptă scurtă, a reușit să se ”avarieze” grav. Iar ceea ce a pățit în bătălia pe care a dat-o cu viespea este de râsul-curcilor. Evident, focoasa brunetă a fost înțepată de cumplita insectă zburătoare. Dar nu oriunde, ci chiar în cel mai sensibil loc cu putință: drept în acea zonă care nu este niciodată văzută de soare. Șiu nu, nu ne referin la partea dorsală, ci tocmai la… păsărică.

image

Andreea fimează, de zor, alături de Dan Negru, prezentatorul noului show de la Antena 1, „Șerifi de România”, împreună cu alte 11 vedete. În cadrul reality-show-ului vedetele vor avea parte de un regim de armată ca la carte, timp în care cei 12 își vor testa limitele și rezistența în probe care mai de care mai solicitante, de la cățărat în copaci și alpinism, la dormit sub cerul liber sau supraviețuire în păduri. Pe parcursul a 12 ediții vedetele vor locui împreună într-o tabără de pregătire special amenajată pentru acest show, fără acces la internet sau telefoane, și se vor antrena cu cei mai buni specialiști din domeniul militar, care îi vor învăța să execute atât exerciții din cadrul trupelor speciale, cât și tehnici de supraviețuire în medii ostile. Vedetele vor împărți aceleasi spații, dormitorul fetelor, dormitorul băieților, sala de mese, baia, poligonul pentru antrenamente, locul special amenajat pentru ceremonia de desemnare a dueliștilor și vor primi o serie de misiuni de supraviețuire care se vor încheia cu câștigători și eliminați.

Citește și:

Andreea Tonciu şi-a „corupt” surioara! Lorena, în ipostaze INTERZISE pentru o puștoaică de vârsta ei

Andreea Tonciu spune TOT! Bruneta s-a hotărât să facă lumină în viaţa ei amoroasă

Andreea Tonciu se ”tunează” din nou! Vezi ce intervenții își face și cum se va transforma într-o Barbie brunetă

Anunțuri