Connect-r nu a uitat de unde a plecat! Imagini INCREDIBILE cu artistul

image

Este unul dintre cei mai apreciaţi artişti de la noi şi chiar dacă se bucură de un real succes şi îşi poate permite orice, Connect-r nu a uitat de unde a plecat şi a lăsat pentru câteva ore fiţele de vedetă acasă şi a optat pentru un mijloc de transport, inedit.

VIDEO->->-> http://m.spynews.ro/monden/connectr-nu-a-uitat-de-unde-a-plecat-imagini-incredibile-cu-artistul-77993.html

Connect-r a reuşit să câştige respectul şi admiraţia multora prin talentul său, iar notorietatea dobândită l-a propulsat în fruntea topurilor muzicale, lucru care i-a adus de asemenea şi foarte multe beneficii pe plan financiar.

image

Artistul a fost surprins în urmă cu câteva zile în timp ce se afla alături de un amic, la cumpărături într-un mall din Capitală. Un lucru perfect normal, până în momentul în care s-au îndreptat către ieşire, de unde ar fi trebuit să îşi ia maşină

image

Spre surprinderea tuturor, Connect-r şi amicul lui au mers către parcarea V.I.P. a centrului comercial, dar nu s-au urcat în maşină. În momentul în care au ajuns către capătul parcării, după mai multe priviri aruncate în spate, Connect-r i-a făcut semn amicului care îl însoţea să meargă repede către stângă, unde nu se afla altceva decât gardul viu care împrejmuia centrul comercial.

image

După câteva secunde în care s-au ascuns efectiv în spatele arbuştilor, Connect-r şi prietenul lui au pornit, grăbiţi, către aleea care ducea spre staţia de tramvai, din faţa centrului comercial, semn că artistul a vrut să dea timpul înapoi şi să îşi amintească cum este să călătoreşti la grămadă.

image

Anunțuri