Connect-r nu a uitat de unde a plecat! Imagini INCREDIBILE cu artistul

image

Este unul dintre cei mai apreciaţi artişti de la noi şi chiar dacă se bucură de un real succes şi îşi poate permite orice, Connect-r nu a uitat de unde a plecat şi a lăsat pentru câteva ore fiţele de vedetă acasă şi a optat pentru un mijloc de transport, inedit.

VIDEO->->-> http://m.spynews.ro/monden/connectr-nu-a-uitat-de-unde-a-plecat-imagini-incredibile-cu-artistul-77993.html

Connect-r a reuşit să câştige respectul şi admiraţia multora prin talentul său, iar notorietatea dobândită l-a propulsat în fruntea topurilor muzicale, lucru care i-a adus de asemenea şi foarte multe beneficii pe plan financiar.

image

Artistul a fost surprins în urmă cu câteva zile în timp ce se afla alături de un amic, la cumpărături într-un mall din Capitală. Un lucru perfect normal, până în momentul în care s-au îndreptat către ieşire, de unde ar fi trebuit să îşi ia maşină

image

Spre surprinderea tuturor, Connect-r şi amicul lui au mers către parcarea V.I.P. a centrului comercial, dar nu s-au urcat în maşină. În momentul în care au ajuns către capătul parcării, după mai multe priviri aruncate în spate, Connect-r i-a făcut semn amicului care îl însoţea să meargă repede către stângă, unde nu se afla altceva decât gardul viu care împrejmuia centrul comercial.

image

După câteva secunde în care s-au ascuns efectiv în spatele arbuştilor, Connect-r şi prietenul lui au pornit, grăbiţi, către aleea care ducea spre staţia de tramvai, din faţa centrului comercial, semn că artistul a vrut să dea timpul înapoi şi să îşi amintească cum este să călătoreşti la grămadă.

image

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s