Oana Zăvoranu vinde casa! Uite cum arată paradisul Mărioarei

image

Oana Zăvoranu este din ce în ce mai hotărâtă să îşi schimbe total viaţa, şi să nu se mai gândesc deloc la trecut. Pentru a se putea detaşa de ptice amintire pe care ar putea să i-o aducă locul în care mama ei a locuit, Oana a luat decizia de a vinde casa Mărioarei.

VIDEO->->-> http://m.spynews.ro/monden/oana-zavoranu-vinde-casa-uite-cum-arata-paradisul-marioarei-78056.html
În utmă cu puţin timp, Oana Zăvoranu a postat pe contul său de socializare un anunţ cât se poate de serios, prin care îşi anunţa prietenii virtuali că a luat hotărârea de vinde paradisul în care mama ei a locuit. „Anunţ foarte serios, la obiect şi important: Vând casa din Afumaţi şi tot ce este în ea. Personal, nu mă interesează obiectele de artă din interior, de aceea, ele sunt toate de vânzare”, a scris Oana pe o reţea de socializare.
Oana le-a cerut celor care vor dori să cumpere casa să dea dovadă se seriozitate, numărul de telefon pe care l-a afişat fiind exclusiv pentru vinderea casei. „Să nu sunaţi dacă nu sunteţi realmente serioşi, interesaţi şi aveţi bani, pe lângă faptul că iubiţi arta. La acest număr nu daţi de mine. Acesta este doar un număr special creat pentru vânzarea acestor obiecte de artă şi a casei”, a mai scris vedeta. 
Oana a dat chiar şi explicaţia pentru care s-a gândit să vândă cas aîn care a locuit mama ei. „Nu mă interesează personal nici casa ,nici nimic din interior, asta neînsemnând, că nu iubesc arta sau nu respect iubitorii de artă şi frumos. Gusturile mele sunt însă „mega futuriste” şi extrem de excentrice”, a scris Oana, pe contul ei de socializare.

Citeşte şi:

VIDEO / Oana Zăvoranu lansează o nouă bombă! Mărioara Zăvoranu ar putea să fie deshumată?

Primele declaraţii ale lui Alex, iubitul Oanei Zăvoranu, despre sinucidere! Documente BOMBĂ

VIDEO / Adevărul despre amantul Mărioarei Zăvoranu aflat abia acum! Oana Zăvoranu, mărturisiri halucinante: „Mă şantajează”

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s