VIDEO / Prinţesa lui Salam şi-a serbat ziua! Imagini fabuloase de la petrecerea de pomină

image

Betty Salam îşi serbează, în această seară, ziua de naştere. Fata lui Florin Salam împlineşte frumoasa vârstă de 15 ani, iar cu această ocazie a dat o petrecere de pomină.

UPDATE 23:50

Florin Salam a ajuns la petrecere alături de Roxana Dobre. Betty a avut o reacţie neaşteptată când a văzut-o pe vitoarea soţie a tatălui ei. Cele două au fost surprinse de cei prezenţi chiar sărutându-se pe gură, semn că au o relaţie foarte apropiată. Pentru această ocazie, Roxana Dobre a îmbrăcat o rochie lungă, neagră şi mulată, care i-a pus în valoare burta de gravidă. Chiar dacă mai are puţin şi naşte, tânăra este o viitoare mămică extrem de sexy.

image

image

De asemenea, Carmen Minune nu a lipsit nici ea şi a venit să-i ureze „La mulţi ani” lui Betty. 

VIDEO->->-> http://m.spynews.ro/monden/printesa-lui-salam-sia-serbat-ziua-imagini-fabuloase-de-la-petrecerea-de-pomina-78006.html

image

Şi pentru că doar o dată pe an este ziua ei, Florin Salam i-a pregătit o petrecere mare, unde au fost chemaţi invitaţi de seamă. Totul a fost organizat până la cel mai mic detaliu, într-un restaurant de fiţe din Capitală, care este chiar al iubitului brunetei.

Adelina și Speak au fost printre primii care au ajuns la eveniment.

image

image

Cătălin, iubitul lui Betty, s-a ocupat îndeaproape de organizarea petrecerii și are în continuare emoții pentru felul în care se va desfășura petrecerea. 

image

Ca orice domnişoară care se respectă, Betty Salam a avut grijă să arate perfect de ziua ei, aşa că a ales să poarte mai multe ţinute în această seară.

image

Ca orice domnişoară care se respectă, Betty Salam a avut grijă să arate perfect de ziua ei, aşa că a ales să poarte mai multe ţinute în această seară. Una dintre ele este alcătuită dintr-un costum inedit, format dintr-o bustieră neagră, o fustă scurtă colorată şi un sacou în dungi, în acelaşi stil cu fusta. Ţinuta a completat-o cu o pereche de sandale negre înalte până la genunchi.

După cum se poate observa şi în imagini, bruneta parcă a mai slăbit şi arată senzaţional în această ţinută sexy.

La petrecere, invitaţilor nu le va lipsi nimic. Pe lângă o mulţime de alte bunătăţi, cei prezenţi se pot delecta şi cu ceva dulce. Şi au de unde să aleagă, pentru că a fost pregătit şi un candy bar care arată spectaculos.

image

Tatăl ei, Florin Salam, încă nu a ajuns la eveniment, dar în scurt timp îşi va face şi el apariţia. Fratele cântăreţei, în schimb, a ajuns deja la petrecere.

De şase luni, Betty şi Cătălin formează un cuplu, iar în urmă cu puţin timp, fiica lui Florin Salam i-a făcut cunoştinţă lui Cătălin cu tatăl ei. Întâlnirea celor doi a decurs bine, manelistul dându-şi acordul pentru relaţia celor doi adolescenți.

Foto: arhivă

Anunțuri