Alina Puşcaş a devenit mămică! Spynews.ro îţi spune în exclusivitate totul despre copil

image

Aşteptarea a luat sfârşit! Alina Puşcaş a născut un băieţel perfect sănătos, în urmă cu puţin timp. Vedeta radiază de fericire, pentru că în sfârşit îşi poate strânge la piept copilul.

Vedeta a nascut în seara de sâmbătă, la o clinică particulară din Bucureşti. Atât Alina, cât şi bebeluşul sunt bine. Băieţelul a cântărit 3.050 kg la naştere. Vedeta Antena 1 este bucuroasă că a nascut în zi de sărbătoare, Tăierea capului Sfântului Ioan Botezătorul.

Alina Puşcaş a avut o sarcină destul de uşoară şi nu s-a confruntat cu probleme serioase pe parcursul ei. În timpul ultimului trimestru, prezentatoarea a dat detalii despre starea ei de sănătate chiar pe contul ei de socializare.

„A fost o sarcină uşoară până acum. Mai am vreo două săptămâni”, a scris bruneta pe pagina unui site de socializare.

De asemenea, vedeta a vorbit mereu sincer şi deschis despre ce a simţit în momentele în care a aflat că va deveni mămică pentru prima dată.

„Pentru mine chiar a fost o minune! (…) Eu aveam un singur test acasă, așa că de panică, de nebunie, de fericire şi de toate astea amestecate, am zis „Gata!, acum cobor!”. Nici nu ştiu în ce eram îmbrăcată, dar era ceva foarte lejer, am coborât direct la farmacie şi am mai luat încă două teste, le-am făcut pe toate în seara aia şi toate au ieşit pozitive”, povestea frumoasa prezentatoare TV despre momentul în care a rămas însărcinată.

Prezintă show-ul „Splash! Vedete la apă”

Vara aceasta, Alina Puşcaş prezintă, la Antena 1, show-ul „Splash! Vedete la apă”, alături de Diana Munteanu şi Pepe. Vedeta a trăit o poveste de dragoste vreme de 4 ani cu afaceristul neamţ Viktor Bieltz.

Cei doi au divorţat în 2014, iar, în prezent, bruneta trăieşte o frumoasă poveste de dragoste alături de Mihai, un bărbat care nu face parte din lumea mondenă. Alina Puşcaş a devenit cunoscută ca model şi actriţă, dar în prezent este moderatoarea emisiunii „Te cunosc de undeva”, de la Antena 1.

Vom reveni cu amănunte

Foto: Facebook

M.T.

Citeşte şi:

Alina Puşcaş, o graviduţă sexy! Ce mare i-a crescut burtica! A încercat să o mascheze, dar tot s-a văzut

Se pregătește să nască, dar tot are grijă să fie frumoasă! Alina Pușcaș, cu burtica la vedere, are preocupări de… domnișoară

Alina Puşcaş, nerăbdătoare să devină mămică! Am aflat cât timp mai are până când o să nască

Anunțuri