Claudia Pătrăşcanu spune TOT! Spynews.ro a aflat ce planuri de viitor are artista şi cum decurge viaţa de familie alături de Gabi Bădălău

image

Este una dintre cele mai sexy mămici din showbiz-ul autohton, iar meseria de mămică a împlinit-o din toate punctele de vedere, chiar dacă a fost nevoită să renunţe pentru o perioadă la carieră. Fericirea Claudiei Pătrăşcanu nu ar fi fost completă fără soţul ei, Gabi.

Momentul în care a sosit pe lume primul lor copil, Claudia Pătrăşcanu şi Gabi Bădălău au fost pur şi simplu în al nouălea cer şi şi-au împărţit foarte clar sarcinile în ceea ce priveşte îngrijirea băieţelului. „Nu l-am lăsat niciodată pe Gabi să schimbe scutece. Acum este mult mai simplu de schimbat un copil şi nu mi s-a părut normal să îl las pe el să facă”, a declarat Claudia Pătrăşcanu.

image

Chiar dacă le place foarte mult statutul de părinţi, viaşa profesională le ocupă destul de mult timp, astfel că sunt nevoiţi să îl lase pe cel mic cu bona. „Bona ne ajută cel mai mult cu cel mic. Ea locuieşte cu noi. Când este ea plecată mai vin mamele noastre să ne ajute, sau stăm noi cu el. Gabi şi cel mic se distrează de minune împreună. Se joacă non-stop”, a mai spus Claudia.

image

Ca în orice familie, unul dintre cei doi părinţi este mai dur cu cel mic, pentru a nu îl răsfăţa prea tare. „Eu sunt puţin mai dură cu băiatul. Se uită tot timpul la mine înainte să facă ceva, să vadp dacă are voie sau nu. Eu şi Gabi am făcut o înţelegere, şi anume aceea de a nu ne băga unul peste celălalt atunci când îl certăm, pentru că nu ar mai înţelege nimic. Noi ne mai dorim un copil, dar mai aşteptăm puţin. Gabi ar vrea fetiţă, iar eu băieţel. Vom vedea ce va fi, important este să fie sănătos”, a declarat vedeta.

Citeşte şi:

Cea mai sexy mămică din showbiz a ieșit la plimbare cu piciul ei! Imagini senzaționale cu o vedetă de la noi

Claudia Pătrăşcanu a atras toate privirile străinilor! Cum s-a afişat bruneta la plajă

Claudia Pătrăşcanu, cea mai sexy mămică! Uite cât de mult a slăbit artista!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s