Ilie Năstase, aşa cum nu l-ai mai văzut niciodată! Pentru cine a renunţat tenismenul la ieşirile mondene

image

Ilie Năstase trăieşte o frumoasă poveste de dragoste cu Brigitte Sfăt, iar relaţia lor este una dintre cele mai invidiate. Chiar dacă este extrem de ocupat cu afacerile, tenismenul îşi face întotdeauna timp pentru copii lui.

VIDEO->->-> http://m.spynews.ro/paparazzi/ilie-nastase-asa-cum-nu-lai-mai-vazut-niciodata-pentru-cine-a-renuntat-tenismenul-la-iesirile-mondene-78041.html

Paparazzi Spynews.ro l-au surprins zilele trecute pe Ilie Năstase în timp ce se plimba într-un parc din Capitală alături de fiica lui cea mare, dar şi de fosta lui soacră. Mereu la patru ace, de această dată Ilie Năstase a optat pentru o ţinută cât se poate de lejeră, şi anume o pereche de pantaloni scurţi şi o cămaşă.

image

Chiar dacă a divorşat de Amalia, Ilie Năstase pare să fi păstrat o relaţie destul de bună cu fosta lui soacră, care l-a însoţit la plimbarea pe care acesta a făcut-o în parc alături de Alessia, fiica lui cea mare. Ilie Năstase nu a scăpat-o nicio secundă din ochi pe fiica lui, nici măcar în momentele în care fetiţa rămânea în urmă, ca să se mai joace puţin pe telefonul mobil.

image

După ce au bătut câteva dintre aleile parcului în lung şi în lat, Năstase le-a condus pe cele două la maşină şi le-a deschis portiera, ca un adevărat gentleman. Fiind întotdeauna pe drumuri, maşina tenismenului este plină de bagaje, iar pentru a-i face cât mai mult loc fetiţei lui, Ilie Năstase a început să mute de zor totul, în portbagaj.

image

Citeşte şi:

Amalia Năstase, despre relaţia cu Ilie: „Cum ar fi să mă vedeţi bându-mi cafeaua cu el?”

Sunt prieteni buni, dar vrea să-i fure meseria! Ilie Năstase, pus în pericol de cea mai cunoscută româncă din lume

Ilie Năstase nu se dă în lături de la nimic! Iată cum îşi răsfaţă fostul tenismen fiica

Anunțuri