Nu se mai ascund! Primele imagini cu un celebru fotomodel şi proaspătul iubit, pentru care a divorţat

image

Unul dintre cele mai cunoscute modele de la noi a anunțat de curând că se va despărți de ultra-bogatul ei soț, dar fără a dezvălui mai multe detalii. Spynews.ro a aflat de cine este îndrăgostită tânăra, şi chiar dacă a încercat să ascundă la început relaţia, reporterii noştri i-au surprins împreună.

image

În urmă cu puţin timp s-a aflat că unul dintre cele mai cunoscute manechine de la noi, Roxana Ilie Pleşea, s-a hotărât să divorţeze. După mai bine de şase ani de relaţie, Roxana a depus actele de divorţ de Mihai, omul de afaceri împreună cu care forma unul dintre cele mai invidiate cupluri din showbiz.

image

Au apărut zvonuri că frumoasa Roxana s-ar fi îndrăgostit de un tânăr extrem de înstărit, însă niciunul dintre ei nu a recunoscut nimic. S-au tot afişat împreună cu alţi prieteni în diverse localuri de fiţe din Capitală, însă înceaqrcă pe cât posibil să păstreze aparenţele.
Aflaţi la un eveniment monden, Roxana şi Ştefan Timiş, noul iubit de doar 18 ani, au fost surprinşi de reporterii Spynews.ro în momente extrem de tandre. Momentul în care au fost fotografiaţi, tânărul a luat chip de nebunie pur şi simplu, certându-se chiar şi cu Roxana, parcă dorind să nu îi fie asociat numele cu cel al iubitei sale.

image

După câteva explicaţii din partea Roxanei şi câteva grimase din partea lui Ştefan, totul pare să se fi rezolvat între cei doi îndrăgostiţi. Sentimentele Roxanei pentru Ştefan par unele cât se poate de frumoase, tânăra neputând să îşi ia ochii nicio secundă de la iubitul ei.
Ştefan este fiul omului de afaceri Radu Timiş, a cărui avere a fost estimată la 100 de milioane de euro. Se pare ca Ştefan Timiş, fiul milionarului nu este deloc străin cluburilor de fiţe din Capitală, deși are doar 18 ani.

Citeşte şi:

Adio, siluetă! Ce fotomodel celebru a luat proporţii şi face eforturi disperate să ascundă kilogramele în plus

Soţie de milionar şi manechin celebru aşteaptă un copil? Vezi despre cine e vorba şi primele imagini cu burtica de gravidă!,

Dezvăluiri incredibile despre protagonistele dosarului prostituţie în showbiz! O prietenă de-a Dianei Gureşoaie a dat din casă!

Anunțuri