O va lăsa Bulbul pe Pragya la greu? Vezi ce s-a întâmplat între cele două suror

image

Chiar dacă până acum relaţia dintre Pragya şi Bulbul părea una indistructibilă, se pare că Bulbul nu va fi alături de sora sa în cel mai important moment din viaţa ei. Va reuşi oare Pragya să o facă să se răzgândească pe sora ei?

Abhi vine în vizită, acasă la Pragya, şi este foarte surprins atunci când vede la gâtul ei un lănţişor primit cadou de la bunica lui. Mama lui Pragya este extrem de încântată de vizita lui Abhi şi de faptul că a reuşit să îl cunoască. Sarla îi oferă lui Abhi o sumă de bani, aşa cum cere tradiţia, pe care el îi oferă unor copii care se aflau pe stradă.

image

Mama lui Suresh vine acasă la Pragya pentru a afla detaliile cererii în căsătorie a lui Abhi, unde porneşte o discuţie aprinsă cu Pragya, moment în care Bulbul se enervează şi intervine în discuţia lor. Nu trece mult timp şi Alia vine acasă la Pragya cu alte cadouri, unde îl roagă pe Suresh să o ajute cu sacoşele, iar acesta acceptă bucuros.

image

Cu ocazia aceasta, Suresh se întâlneşte cu Pragya şi o felicită pentru nuntă. Chira dacă Pragya şi întreaga ei familie sunt gata pentru petrecerea de logodnă, Bulbul refuză să meargă, crezând că prezenţa ei ar putea strica totul, iar Pragya nu poate accepta acest lucru.

image

După ce Pragya şi familia ei au ajuns acasă la Abhi pentru logodnă, Alia le face cunoştinţă lui Tanu şi Pragya, iar cele două încep să o şicaneze pe Pragya. Chiar şi aşa, logodna va avea loc la un restaurant, unde Abhi şi Pragya vor face schumb de inele.

Citeşte şi:

Momentul marilor întâlniri în „Alege dragostea”! Nunta lui Abhi cu Pragya este un lucru cert

Purabh ia atitudine! Vezi de ce este în stare pentru a o apăra pe Bulbul

De la dragoste la ură este doar un pas! Conflictele se ţin lanţ în „Alege dragostea”!

Anunțuri