Ştefan Bănică Jr., veşnic îndrăgostit! Declaraţii incredibile din viaţa artistului!

image

Ştefan Bănică Jr. este unul dintre cei mai apreciaţi artişti de la noi, reuşind să câştige admiraţia tuturor prin talentul său şi prin spectacolele fabuloase pe care le organizează. Viaţa amoroasă a artistului a creat întotdeauna controverse, iar acum Ştefan a făcut dezvăluiri de-a dreptul incredibile.

VIDEO->->-> http://m.spynews.ro/monden/stefan-banica-jr-vesnic-indragostit-declaratii-incredibile-din-viata-artistului-78047.html

Este unul dintre cei mai apreciaţi artişti de la noi, dar şi unul dintre cei mai rânviţi bărbaţi. Încă din tinereţe, Ştefan Bănică Jr. a fost considerat un adevărat Don Juan, prin prisma tuturor cuceririlor sale. „De fiecare dată, sentimentul ăsta e un sentiment care te împlineşte şi care te reîmprospătează. Am scris foarte multe cântece de dragoste: între un bărbat şi o femeie, cântece de dragoste pentru copilul tău, cântece de dragoste pentru mama”, a spus Ştefan Bănică.

image

Adolescenţa artistului a fost una extrem de intensă şi plină de iubire, şi chiar dacă nu a uitat toate peripeţiile prin care a trecut, Ştefan Bănică Jr. dă vina pe memorie atunci când este rugat să povestească. „Dragostea se împarte în multe categorii, dar sentimentul este unic şi irepetabil. Nu îmi mai amintesc, sincer să-ţi spun! Nu mai îmi amintesc. Oricât de mult aş vrea să îţi spun, am îmbătrânit, memoria îmi joacă feste”, a declarat artistul râzând.

image

Oricât de multe amintiri frumoase ar avea, cele mai importante fiinţe din viaţa lui Ştefan Bănică sunt cei doi copii ai lui. „Încerc, în fiecare zi, să fiu un tată mai bun! Adică, un tată mai bun, în sensul că vreau să înţeleg ce se întâmplă cu copiii mei şi vreau să fiu cât de aproape, de câte ori se poate”, a spus Ştefan.

image

Încearcă pe cât posibil să îşi facă timp pentru copii lui, dar artistul nu exclude ideea de a avea şi al treilea copil. „Niciodată nu m-am gândit! Ăsta este un lucru care vine de la Dumnezeu! Nu e nimic întâmplător, las lucrurile să curgă de la sine şi nu îmi fac planuri”,a mai spus Ştefan Bănică.

Citeşte şi:

Rar îl vezi aşa! Cum a fost surprins Ştefan Bănică Jr. pe litoral

Lavinia Pîrva, vizitată pe platoul de filmare! Ştefan Bănică Jr. nu o scapă din ochi nicio clipă

Plăceri vinovate la „X Factor”! La ce strategie a apelat un concurent pentru a-i cuceri pe juraţi

Anunțuri