Cătălin şi Livia Bordea, un cuplu de excepţit! „Păcătosul” şi-a scos soţia la plajă şi a făcut senzaţie

image

Cătălin şi Livia Bordea sunt unul dintre cele mai frumoase şi mai carismatice cupluri din peisajul monden autohton. „Păcătosul” se poate mândri cu o soţie extrem de frumoasă, care întoarce capetele tuturor atunci când apare.

Cătălin Bordea şi soţia lui, Livia, sunt mai îndrăgostiţi ca niciodată! Cei doi au profitat de ultimele zi vacanţă, pe care au ales să le petreacă la plajă. Bruneta a făcut senzaţie pe plajă, unde cu siguranţă s-a făcut remarcată atât cu fizicul de invidiat, cât şi cu energia şi bucuria pe care le emană în jurul ei.

Tânăra a ales să împărtăşească din momentele de bucurie trăite alături de soţul şi una dintre prietenele ei şi cu fanii de pe reţelele de socializare, aşa că le-a făcut un colaj în care a curpins toată veselia lor.

„Inimile noastre nu au fost niciodată zdrobite. Timpul îngheţat peentru totdeauna”, este mesajul care însoţeşte imaginile postate de Livia Bordea pe o reţea de socializare.

image

(foto: facebook)

Cătălin Bordea şi Livia Bordea s-au cunoscut, în urmă cu 3 ani, şi au simţit din prima clipă că au fost făcuţi unul pentru celălalt! Anul trecut, cei doi au păşit cu încredere în faţa ofiţerului de la Starea Civilă şi au spus „DA”.

Citeşte şi:

VIDEO / Apariţia lui Cătălin Bordea la „Un show păcătos” i-a lăsat mască pe toţi: „Mâine mă operez!”

VIDEO / Dezmăţ în club! Soţia lui Cătălin Bordea s-a distrat pe cinste alături de…

Anunțuri