Descoperire cutremurătoare a legiștilor care au autopsiat cadavrul polițistului ucis

image

victimă poliţistul Gheorghe Ionescu a fost atât de violent, încât omul legii nu a avut nici o şansă de supravieţuire. În urma autopsiei, legiştii au constatat că traumatismele au fost atât de severe, încât posibilităţile medicale de salvare erau nule.

Raportul medicolegal al necropsiei cadavrului poliţistului de la “Rutieră”, avansat post-mortem la gradul de subinspector, este departe de a fi finalizat, deoarece o serie de teste medicale nu şi-au primit încă răspunsurile.
“Am luat probe pentru examenele histopatologice din ţesuturile tuturor organelor interne. Fireşte, am recoltat probe şi din cap, zona cea mai afectată. Urmează să le studiem. Aşa vom afla starea exactă a organelor afectate. Vom şti cum s-au distrus şi de ce au cedat”, au explicat, pentru Libertatea, surse medicale.

Chiar dacă rezultatele testelor microscopice sunt încă o necunoscută, legiştii şi-au putut forma o primă opinie în ceea ce priveşte cauzele morţii poliţistului Gheorghe Ionescu.

Trei săptămâni de comă

La autopsie, specialiştii au contabilizat o sumedenie de răni deosebit de grave care nu i-au dat nici o şansă de supravieţuire omului legii, decedat după aproape trei săptămâni de comă profundă.

“Victima a suferit grave leziuni în mai multe zone ale corpului. Cap, abdomen, torace. Insuficienţa funcţională multiplă a organelor a depăşit cu mult capacitatea organismului de a mai lupta, dar şi posibilităţile medicale de a-l salva. Rănile au fost atât de grave, încât au anihilat orice procedură care ar fi putut să-l readucă în simţiri. Cu alte cuvinte, poliţistul a fost condamnat la moarte din momentul în care a fost izbit de autoturism şi proiectat pe caldarâm”, ne-au dezvăluit aceleaşi surse.

Anunțuri