FOTO / Britney Spears, gazda MTV Video Music Awards pentru prima dată! Rochia aleasă a făcut-o să se simtă stânjenită toată seara

image

Britney Spears a mers, duminică seara, la MTV Video Music Awards în calitate de prezentator pentru prima dată. Pentru această ocazie, artista a ales să poarte o rochie care nu a lăsat-o să se simtă deloc în largul ei, iar asta s-a văzut.

Britney Spears a prezentat, duminică seara, MTV Video Music Awards! Pentru prima dată în viaţa ei pe scena MTV Video Music Awards în calitate de prezentator, artista a ales să îmbrace pentru această ocazie o rochie extrem de scurtă, nude, cu inserţii de prietre aurii, extrem de decoltată şi decupată în zona abdomenului.

image

Ţinuta sumară a făcut-o pe artistă să se simtă inconfortabil, iar asta s-a văzut.

Pumnii strânşi, mâinile ascunse mereu la spate, zâmbetul fals – sunt doar câteva dintre semnele care trădează faptul că artista nu s-a simţit deloc bine în pielea ei.

image

(foto: hepta.ro)

Britney Spears este o cântăreață de origine americană câștigătoare a premiului Grammy, și a 2 premii Emmy, dansatoare, compozitoare, ocazional actriță, producătoare și scriitoare.

Britney Spears este mama a doi copii. Primul copil, Sean Preston este născut în 2005 și al doilea, Jayden James, în anul 2006.

Citeşte şi

Britney Spears, din nou îndrăgostită! Cine i-a furat inima cântăreței

FOTO / Rochie scurtă, probleme mari! Britney Spears a fost la un pas să arăte tot 

A.E.D.

Anunțuri