Se căsătoresc? Iuliana Marciuc, despre nunta cu Adrian Enache după 20 de ani de relaţie: „E o sărbătoare”

image

Iuliana Marciuc şi Adrian Enache trăiesc o frumoasă poveste de dragoste care durează de 20 de ani. Realizatoarea de televiziune recunoaşte că relaţia lor nu a fost una tocmai ca la „carte”, însă cu siguranţă a fost una de poveste. Aceasta recunoaşte însă că planurile de a-i deveni mireasă artistului s-au risipit în timp, însă consideră fiecare zi petrecută alături de acesta o sărbătoare.

Iuliana Marciuc şi Adrian Enache au sărbătorit de curând 20 de ani de relaţie! Viaţa de cuplu a celor doi a fost presărată şi cu bune şi cu rele. Cei doi şi-au început relaţia ca amanţi, însă iubirea lor a fost puternică şi a rezistat şi timpului şi tuturor celorlalte impedimente. În prezent, cei doi sunt logodiţi, însă Iuliana Marciuc mărturiseşte că planurile de nuntă s-au pierdut undeva în timp. 

„Nu am mai vorbit despre asta (n.r. căsătorie), dar e bine ca niciodată să nu spui „niciodată”. A fost o perioadă în care el a insistat, după aceea a fost o perioadă în care nu a mai spus nimic, apoi a venit perioada în care ne-am logodit – acum cinci ani. Mie nu mi se pare că trebuie să schimbi ceva care merge sau, cu alte cuvinte, rişti să schimbi ceva bun. Ce înseamnă o hârtie? În contextul în care până acum nu a existat hârtia, ar putea să şi strice ceva. Cred că o căsătorie e bine să o faci la începutul unei relaţii pentru că, după aceea, regulile sunt făcute cumva într-o direcţie anume. E puţin cam dur cuvântul „reguli”, iar unii fug de cuvântul ăsta, dar aşa este”, a declarat Iuliana Marciuc pentru ziarulring.ro.

Cu toate astea, vedeta mărturiseşte că timpul petrecut alături de tatăl copilului ei este o sărbătoare, lucru care a făcut-o să-l aştepte pe acesta până când s-a hotărât să pună capăt căsniciei cu soţia lui: „El a avut întotdeauna această capacitate: oferă foarte mult. Are o foarte mare generozitate sufletească. Timpul petrecut cu el e calitativ, iar el este o sărbătoare. Şi atunci, de fiecare dată când venea, compensa o lipsă, o frustrare de-a mea. Aşa am putut să merg mai departe. În ochii mei e un om cu totul special şi mă bucur când întâlnesc oameni care îmi confirmă că şi lor li se pare la fel”.

Iuliana Marciuc şi Adrian Enache au împreună un băieţel în vârstă de 10 ani, pe nume David. Artistul mai are o fiică, Diana, din prima căsnicie.

Citește și:

Iuliana Marciuc, cu %*#@# la vedere! Aşa ceva … / VIDEO

Dedicaţie emoţionantă de la Adrian Enache pentru Iuliana Marciuc! UITE CÂT SE IUBESC! / VIDEO

Cum a reacţionat Adrian Enache când a aflat că amanta Iuliana Marciuc este însărcinată

A.E.D.

Anunțuri